2013-12-16 23:04:07
Φωτογραφία για Ο tempora! O mores!
από Τzoynioys Bρουτους

Ζούμε αυτές τις ημέρες ένα ακόμη ασύλληπτο σκηνικό, χαρακτηριστικό της πολιτικής σκέψης που διακρίνει τους πάσης φύσεως ‘’άρχοντες’’.

Με αφορμή το θέμα της διακοπής του ρεύματος της ΔΕΗ σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, βιώνουμε το απίστευτο (αν και σύνηθες) σενάριο του ποιος πρέπει να κάνει κάτι.

Οι επιτροπές που θα έπρεπε να συγκληθούν από το προηγούμενο Σάββατο που οι ‘’άρχοντες’’ ήπιαν καφεδάκι και τα είπαν, από τις εγκυκλίους που έπρεπε να βγουν αλλά καθυστερούν ακόμα στο πρωτόκολλο, από τα δικαιολογητικά που πρέπει να κουβαλήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος (μέσα στη πίκρα και δυστυχία του), από τον κατάλογο των επί τόπου υπευθύνων της ΔΕΗ που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, από …, από …, από …..

Και μέσα σε αυτά οι Δήμαρχοι να αναγκάζονται ή / και να βρίσκουν ευκαιρία να βγουν από δεξιά ή αριστερά , ανάλογα τις βλέψεις τους και τα κουκιά που εκτιμούν ότι έχουν ακόμα. Κανείς δεν σκέφτηκε ή δεν βρήκε το θάρρος να πει ότι όλο αυτό που ζούμε δεν είναι τίποτα άλλο από μια συντονισμένη και καλά ενορχηστρωμένη προσπάθεια μετακύλισης του προβλήματος από τον δράστη (ΔΕΗ) στο θύμα (Δημότες – Δήμαρχοι).


Και λίγοι, ελάχιστοι, ουρλιάζουν το απλό.

Βρε παιδιά , τι συζητάμε τέτοια ώρα ? Ας πάει η ΔΕΗ να συνδέσει ΟΛΑ τα κομμένα ρεύματα τέτοιες μέρες και μετά ας κάτσουν οι πάσης φύσεως επιτροπές και επίτροποι να βρουν τα τυχόν λαμόγια – συμπολίτες μας. Έτσι και αλλιώς τα ρολόγια της ΔΕΗ γράφουν !!!!

Τόσο απλό και τόσο λογικό. Αλλά βλέπετε και αυτό έχει αναχθεί σε μαθηματική εξίσωση. Γιατί έτσι πρέπει ή, γιατί έτσι συμφέρει.

keratsiniusjuniusbrutus.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ