2013-12-22 20:07:40
Φωτογραφία για Κινδύνευσε η ζωή μπασκετμπολίστα από κάδο (!) που πέταξαν στο παρκέ * Σε σοβαρή κατάσταση ο παίκτης
Κινδύνευσε η ζωή μπασκετμπολίστα από κάδο (!) που πέταξε ανεγκέφαλος στο παρκέ. Σε σοβαρή κατάσταση ο παίκτης στο ΚΑΤ.

Χτύπησαν τον Γιάννη Ντιμπ στα Πατήσια

Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν στο «κλειστό» των Πατησίων! Μπορεί ο Προμηθέας να επικράτησε με 76-75 επί του Σπόρτιγκ, αλλά το σκορ το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς στα 24,6΄΄ πριν την λήξη και ενώ ο Σωκράτης Μαναβόπουλος είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Μάκη Γιατρά έγινε το κακό:

Οπαδοί του Σπόρτιγκ επιτέθηκαν πάνω από τον πάγκο του Προμηθέα στους παίκτες και στους ανθρώπους του πατρινού συλλόγου, ενώ κάποιος πέταξε και έναν κάδο σκουπιδιών, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Ντιμπ να χτυπήσει στο κεφάλι και να σωριαστεί στο έδαφος και να μείνει εκεί αιμόφυρτος για πάνω από 30΄ μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει (μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ).

Οι οπαδοί του Σπόρτιγκ αποχώρησαν και ο Σεραφείμ Παπάνογλου και η ομάδα του Αλέξη Καρατζά επιδεικνύοντας ήθος κράτησαν την μπάλα για το υπόλοιπο του χρόνου ως ένδειξη σεβασμού στον χτυπημένο Ντιμπ.


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης έχει τις αισθήσεις του, παρά την συνεχή αιμορραγία στο κεφάλι του.

(Πηγή ρεπορτάζ: Εφ. Πελοπόννησος)

* Το ματς μεταδόθηκε ζωντανά από το ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ για λογαριασμό του επίσημου σάιτ του Προμηθέα και της εφ. Πελοπόννησος. Λόγω των δραματικών σκηνών του τραυματισμού του παίκτη, το βίντεο ΔΕΝ το αφήνουμε στη δημοσιότητα, μέχρι να μάθουμε νεότερα για την υγεία του παίκτη.

Ευχόμαστε ο Γιάννης Ντιπ να βρεθεί και πάλι υγιής κοντά μας.

ilia-sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ