2012-04-15 03:38:05
Φωτογραφία για Στο σανίδι η ζωή της Ρίτας Σακελλαρίου
Από το 1999 που η αείμνηστη Ρίτα Σακελαρίου έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο, δεν έχει γίνει ούτε ένα αφιέρωμα στην πραγματικά λαμπρή καριέρα της. Το όνομά της «περνάει» μόνο μέσα από τα κλασικά ερωτικά τραγούδια της, τα οποία φυσικά δεν ξεχνιούνται.

Η θρυλική λαϊκή τραγουδίστρια που άφησε εποχή για τέσσερις δεκαετίες με τα μεγάλα σουξέ της, αναμένεται να «ζωντανέψει» ξανά μέσα από τις αφηγήσεις ενός ανθρώπου που τη γνώρισε όσο κανένας άλλος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής» το θεατρικό έργο «Η ζωή μου με τη Ρίτα» γράφει ο Γιώργος Χρονάς και θα σκηνοθετήσει ο Νίκος Σούλης. Πρόκειται για μια θεατρική αφήγηση των είκοσι χρόνων που πέρασε ο Λάκης Κορρές μαζί με τη Ρίτα ως βοηθός και πιστός φίλος της. Για όσους δεν το γνωρίζουν να πούμε πως ο Λάκης είναι εκείνος που περνούσε πάρα πολλές ώρες στο πλευρό της συντονίζοντας πολλά πράγματα που αφορούσαν την προσωπική και την επαγγελματική ζωή της.


Επίσης, ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε για την εξωτερική εμφάνισή της -ειδικά στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν το look της απογειώθηκε σε εεπίπεδα λαϊκής ντίβας- ως επικεφαλής μιας μεγάλης ομάδας από στιλίστες, κομμωτές και άλλους οι οποίοι τη φρόντιζαν.

Οπως όλα δείχνουν, η παράσταση θα παρουσιαστεί την επόμενη θεατρική σεζόν, αλλά δεν έχει ακόμη αποφασιστεί σε ποια θεατρική σκηνή θα ανέβει. Το βέβαιο όμως είναι ότι ο Λάκης Κορρές (ο οποίος θα υποδυθεί τον εαυτό του) σκέφτεται να κυκλοφορήσει και σε βιβλίο τη ζωή του με τη Ρίτα, και σε αυτό θα περιλαμβάνονται πολλά άλλα πράγματα τα οποία δεν θα υπάρχουν στο έργο λόγω περιορισμένου χρόνου.

Τη Ρίτα Σακελλαρίου στην παράσταση «Η ζωή μου με τη Ρίτα» θα υποδυθεί η Ειρήνη Βελιμαχίτη. Η ηθοποιός έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα, ζωή». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ψησταριά-Lap top!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ψησταριά-Lap top!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ