2013-12-25 01:58:05
Φωτογραφία για Τα μαγικά Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας
Τα πρώτα Χριστούγεννα με το γιο τους Γεώργιο ετοιμάζονται να περάσουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν.

Το ζευγάρι μαζί με το μικρούλη διάδοχο θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες στο Sandringham παρέα με τις οικογένειές τους.

Εν το μεταξύ και σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η Κέιτ νιώθει πλέον πιο σίγουρη για τον εαυτό της ως μητέρα του μελλοντικού βασιλιά και ο μικρός λέγεται πως έδωσε μια νότα φρεσκάδας στην βασιλική οικογένειας για τα φετινά Χριστούγεννα.

Πηγή του βρετανικού περιοδικού Look ανέφερε χαρακτηριστικά:

''Όλοι νιώθουν πιο νέοι και περισσότερο ενεργητικοί. Ο μικρός είναι στο κέντρο της προσοχής και επανέφερε τη μαγεία των Χριστουγέννων. Η Κέιτ έχει αναλάβει ενεργό ρόλο σε όλες τις προετοιμασίες αφού εκτός από σύζυγος του Γουίλιαμ είναι πλέον και μητέρα του διαδόχου του θρόνου.

Οι άνθρωποι την ακούν με μεγαλύτερη προσοχή και η ίδια κάνει προτάσεις για τις παραδόσεις που τηρεί και η δικιά της οικογένεια τις γιορτινές αυτές ημέρες- ακόμα και το διαγωνισμό κοστουμιού για τη νέα χρονιά που κάνει με τον πατέρα της Μάικλ''.


Ο Γουίλιαμ και η Κάθριν θα καλέσουν όλους τους στενούς συγγενείς για την ημέρα των Χριστουγέννων ενώ ΄στόχος είναι οι παππούδες και οι γιαγιάδες να περάσουν μαζί τους τα πρώτα μαγικά Χριστούγεννα του γιους τους Γεώργιου.

Τα περασμένα Χριστούγεννα, που η Κέιτ διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, το πριγκιπικό ζεύγος είχε γιορτάσει στο πατρικό της Μίντλετον στο Bucklebury ενώ ο Χάρι υπηρετούσε στο Αφγανιστάν.

ΥΓ: το μουσείο κέρινων ομοιομάτων της Madam Tussauds δημιούργησε τα δικά του μαγικά Χριστούγεννα με πρωταγωνιστές την Κέιτ, το Γουίλιαμ, την βασίλισσα Ελισάβετ και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολλά δώρα. Ο ι φωτογραφίες του άρθρου απεικονίζουν αυτό ακριβώς.
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ