2013-12-26 11:42:06
Φωτογραφία για ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΜΟΓΙΕΣ Ο... ΡΟΪΣ!
Η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχύσει την ομάδα της τον Ιανουάριο με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό της Ντόρτμουντ, Ρόις, όντας πρόθυμη να ξοδέψει 40 εκ. λίρες, αφού ο παίκτης αποτελεί τον διακαή πόθο του Μόγιες.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "16" του Champions League βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας (στο -8 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ) στην Premier League, θέση... πρωτόγνωρη για εκείνη, όντας μία ομάδα που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει τίτλους. Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και εκ του αποτελέσματος έχει φανεί πως το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "DailyMail", η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί τον Γενάρη να αποκτήσει με μεταγραφή τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις, όντας πρόθυμη να προσφέρει στον γερμανικό σύλλογο το ποσό των 40.000.000 λιρών.

Οι άνθρωποι της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτηρίζουν τον Μάρκο Ρόις ως έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με άνεση σε όλες της θέσης της μεσαίας γραμμής, αλλά και στην επίθεση. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι "κόκκινοι διάβολοι" χρειάζονται επειγόντως να ενισχύσουν τα χαφ τους, αναφέροντας πως ο Γερμανός διεθνής αποτελεί τον διακαή πόθο του προπονητή της ομάδας, Μόγιες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ