2013-12-26 11:27:02
Φωτογραφία για ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
Σε ρόλο... κυνηγού βρέθηκε από την έναρξη κιόλας του φετινού πρωταθλήματος της A1 Μπάσκετ ο Ολυμπιακός.

Οι δύο βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τους ερυθρόλευκους για τα όσα δυσάρεστα εκτυλίχθηκαν στους περσινούς τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και η ποινή κεκλεισμένων των θυρών, ανάγκασαν τους Πτωταθλητές Ευρώπης να ξεκινήσουν με ντισαβαντάζ τη φετινή προσπάθειά τους. Η ανανέωση του ρόστερ τους δεν τους αποδιοργάνωσε, αντιθέτως τους... απογείωσε, είναι χαρακτηριστικό πως ξεκίνησαν φέτος με αήττητο σερί 23-0 εντός κι εκτός ελληνικών συνόρων, πριν χάσουν στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο πρώτος στόχος απωλέστηκε, η προσπάθειά τους όμως σε Α1 και Ευρωλίγκα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Πολλά είναι και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν πλήξει φέτος τον Ολυμπιακό, ασχέτως εάν δεν έδειξαν να τον επηρεάζουν στα αποτελέσματά τους παρά μόνο στο ρόστερ, με την αντικατάσταση του Δημήτρη Μαυροειδή από το Βασίλη Καββαδά.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δείχνουν αξιοσημείωτη σταθερότητα και εμφανίζονται πεισμωμένοι για νέο νικηφόρο σερί εντός και εκτός συνόρων!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ