2013-12-26 16:44:41
Φωτογραφία για Θέλει τον Ρόις στη Γιουνάιτεντ ο Μόγες
Η μεταγραφική ενίσχυση είναι αναγκαία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μόγες θέλει να φέρει τον Μάρκο Ρόις στο "Ολντ Τράφορντ". Τα χρήματα που ζητά η Ντόρτμουντ για τον 24χρονο άσο.

Την κακή εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες του θέλει να διορθώσει ο Ντέιβιντ Μόγες, που ετοιμάζεται να κάνει σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ των "κόκκινων διαβόλων", αρχίζοντας τα... πάρε - δώσε από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πρώτος στην λίστα του Σκωτσέζου τεχνικού της Γιουνάιτεντ είναι ο Μάρκο Ρόις, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο. Η Dailymail, μάλιστα προχωράει το θέμα υποστηρίζοντας πως οι σκάουτερ του συλλόγου υποστηρίζουν πως πρόκειται για έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης που μπορεί να αγωνιστεί σε κάθε θέση από την μέση και μπροστά.

Ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να... ξηλωθεί αν θέλει να κάνει δικό της τον Ρόις, καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει διαμηνύσει στους "κόκκινους διαβόλους" πως θα χρειαστούν ούτε λίγο ούτε πολύ, 40 εκ. βρετανικές λίρες για να δώσει την συγκατάθεση της στην μετακίνηση του παίκτη!


Εκτός από μέσους και επιθετικούς παίκτες, η Γιουνάιτεντ κοιτάζει την ενίσχυση της και στην γραμμή της οπισθοφυλακής, με τους Ρίο Φέρντιναντ και Πατρίς Εβρά να αποχαιρετούν το κλαμπ στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο για την ώρα το μεγάλο στοίχημα του Μόγες μοιάζει να είναι η απόκτηση του Μάρκο Ρόις, με τους Άγγλους να επισημαίνουν πως ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν θα διστάσει να δαπανήσει πολλά χρήματα προκειμένου να φέρει στο "Ολντ Τράφορντ" τον 24χρονο Γερμανό διεθνή άσο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ