2013-12-26 16:47:24
Φωτογραφία για Ανέλαβε τη Βαλένθια ο Πίτσι
Ο Αργεντινός με ισπανική υπηκοότητα Χουάν Αντόνιο Πίτσι είναι ο νέος τεχνικός των "νυχτερίδων". Πριν από έντεκα μέρες οδήγησε στον τίτλο την Σαν Λορένσο.

Η Βαλένθια επέλεξε ακόμα ένα δικό της παιδί. Ο Χουάν Αντόνιο Πίτσι ήταν το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "νυχτερίδων" και σήμερα (26/12) ο σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού με ισπανική υπηκοότητα προπονητή αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2015. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο "Μεστάγια" την περίοδο 1993-94.

Στη Βαλένθια ο παλαίμαχος επιθετικός πήγε μετά από δύο χρονιές στην Τενερίφη. Δεν κατάφερε να προσαρμοστεί (σ.σ. μόλις τέσσερα γκολ σε 19 συμμετοχές) και στο τέλος της σεζόν επέστρεψε στα Κανάρια Νησιά, ενώ την περίοδο 1996-98 αγωνίστηκε στη Μπαρτσελόνα. Έπαιξε και στην εθνική ομάδα της Ισπανίας

Πριν από έντεκα μέρες ο 45χρονος τεχνικός οδήγησε τη Σαν Λορένσο στο πρωτάθλημα appertura. Στη Βαλένθια θα αντικαταστήσει τον Μίροσλαβ Τζούκιτς.

Θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο στις 4 Ιανουαρίου στον αγώνα με τη Λεβάντε στο "Μεστάγια". Στόχος είναι η άνοδος της Βαλένθια από την 11η θέση που βρίσκεται σήμερα και η συμμετοχή στο Europa League.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ