2013-12-27 03:06:07
Φωτογραφία για Στο δήμο Αβδήρων έχουν δωρεάν wi-fi
Στο δήμο Αβδήρων της Ξάνθης, πολύ πριν τον Αντώνη Σαμαρά, η δημοτική αρχή προγραμμάτισε την... παροχή ασύρματης πρόσβασης στο Ίντερνετ, σε όλους τους οικισμούς.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πριν προλάβει ο πρωθυπουργός να υλοποιήσει τη δέσμευσή του, ήδη ολοκληρώνονται οι εργασίες ώστε η πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο κάθε οικισμού να είναι η καλύτερη δυνατή και να απολαμβάνουν οι δημότες δωρεάν αυτή την παροχή.

Παράλληλα, όμως, σύμφωνα με το xanthipress.gr σημειώνει ότι η πρόσβαση στο Ίντερνετ θα διευκολύνει και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση για τους γιατρούς των περιφερειακών ιατρείων που εδρεύουν στο Δήμο.

Υπενθυμίζεται ότι ασύρματη πρόσβαση στο Ίντερνετ, ο Δήμος Αβδήρων, παρέχει εδώ και χρόνια στους περισσότερους οικισμούς του, ενώ τώρα αυτό το δίκτυο επεκτείνεται και βελτιώνεται.

Τέλος, όσον αφορά στις παραλίες, όπου το καλοκαίρι για πρώτη φορά ο Δήμος παρείχε ασύρματο Ίντερνετ, είναι επίσης μια παροχή, που θα βελτιωθεί την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν με την τοποθέτηση νέων κεραιών στην παραλιακή ζώνη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ