2013-12-27 17:12:50
Φωτογραφία για Προτάθηκε στον Άρη ο Βαλεντίνος Βλάχος
Παραμονές της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και στον Άρη κινούνται στους ρυθμούς της. Το όνομα του Βαλεντίνου Βλάχου το νέο που προστέθηκε. Παρελθόν και τυπικά ο Μιλίνκοβιτς.

Στους ρυθμούς της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου κινούνται κάθε μέρα που περνάει και πλησιάζει η έναρξή της όλο και περισσότερο ενεργά στον Άρη με το όνομα του Βαλεντίνου Βλάχου να είναι το νέο που προστέθηκε.

Πρόκειται για τον 21χρονο δεξί μπακ και πρώην της ΑΕΚ και νυν της βελγικής Μπριζ από όπου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιθυμούν να προχωρήσουν στην απόκτησή του με την μορφή δανεισμού.

Ο Βλάχος είχε 18 συμμετοχές με την ΑΕΚ στην περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Καβάλα και Θρασύβουλο προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Κατά τα άλλα κι ενώ στην κορυφή της λίστας παραμένει ο Μανώλης Παπαστεριανός με τον οποίο υπάρχει ανοιχτή γραμμή ενώ στις βασικές επιλογές είναι και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Κι αυτό καθώς ο 21χρονος επιθετικός είναι να επιστρέψει από την γερμανική Άουγκσμπορυγκ όπου είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και να δοθεί εκ νέου δανεικός αλλά σε ελληνική ομάδα.


Σενάρια προέκυψε και για την περίπτωση του 20χρονου επίσης πρώην αμυντικού του Άρη Μαυρουδή Μπουγαΐδη που φέτος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Γρανάδα, στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας με την οποία έχει 14 συμμετοχές.

Το ενδεχόμενο του πρώην διεθνή παίκτη της ΑΕΚ που είχε βρεθεί κοντά στην Έρκουλες εξετάζεται επίσης με την μορφή δανεισμού ενώ στο προσκήνιο είναι πάντα οι περιπτώσεις των Σιώπη του Πλατανιά και Μπουχαλάκη του Εργοτέλη.

Στο αγωνιστικό κι ενώ αύριο ολοκληρώνεται το τετραήμερο ρεπό του Σούλη Παπαδόπουλου στους ποδοσφαιριστές του τα ευχάριστα είχανε να κάνουνε με τον Ρούμπεν Πουλίδο καθώς ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να δώσει το παρών στην προπόνηση.

Κι αυτό αφού οι αρχικοί φόβοι για την σοβαρότητα της κατάστασής του τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν για κύστη στον αυχένα που θα τον άφηνε εκτός δράσης για περίπου 3 μήνες και με ειδική θεραπευτική αγωγή ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Εν τω μεταξύ στον Άρη είναι πολύ πιθανό να κινηθούν στην περίοδο του Ιανουαρίου και για την απόκτηση τερματοφύλακα αφού ο Ντιν Μπουζάνης είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν.

Τέλος η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και τυπικά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και τον Ζόραν Λόντσαρ.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι λύθηκε και τυπικά η συνεργασία με τον Σέρβο προπονητή Ζόραν Μιλίνκοβιτς, τον άμεσο συνεργάτη του Ζόραν Λόντσαρ, καθώς και τον γυμναστή Ραντιβόγιε Ραντάκοβιτς.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ