2013-12-29 20:20:07
Φωτογραφία για Έρευνα: :Πώς να φλερτάρετε με επιτυχία!
Απεδείχθει επιτέλους το αυτονόητο που γνωρίζει εδώ και χρόνια το Χολιγουντιανό σινεμά. 

Οι μελαγχολικοί άνδρες και οι χαμογελαστές γυναίκες, είναι πιο ελκυστικοί για το αντίθετο φύλο. Μπείτε στο ρόλο, αλλά μόνο για την αρχή. 

Αν συνεχίσετε περιμένοντας και χειροκρότημα πιθανό να μείνετε μόνος στην σκηνή!

Μιλάμε πάλι για μια καινούργια έρευνα, για την οποία ευθύνεται τοΠανεπιστήμιο Βρετανικής Κολομβίας

Διαπιστώθηκε ότι οι μελαγχολικοί άνδρες αρέσουν περισσότερο στις γυναίκες, ενώ αντίθετα οι χαμογελαστές είναι αυτές που έλκουν περισσότερο τους άνδρες. Έτσι είναι. Αν ο άντρας δεν σου βγάλει την μητέρα Τερέζα από μέσα σου δεν έχει νόημα! Πρέπει να έρθεις σε αυτόν τον μάταιο κόσμο για να τον σώσεις. Να γίνεις το δεύτερο απαραίτητο πράγμα μετά το ψωμί με βούτυρο. Αντίθετα ο άντρας θέλει την γυναίκα, μικρή τσαχπίνα κατσαριδούλα τερέζα. Με την έννοια ότι την θέλει χαμογελαστή αενάως, κεφάτη ζωηρούλα σαν να έχει καταπιεί καμιά κατοσταριά παπαρούνες τρέχοντας στους αγρούς!


Οπότε αποκαλύπτεται ότι το χαμόγελο δεν είναι εξίσου σέξι για τα δύο φύλα και δείχνει ότι η «αποτύπωση» της ευτυχίας στο πρόσωπο, μέσω του χαμόγελου, είναι ένα πρωτίστως γυναικείο σεξουαλικά επιθυμητό χαρακτηριστικό και όχι ανδρικό.

Και είναι φυσιολογικό κορίτσια. Ο άνδρας κυνηγός στις μέρες μας, δεν τρέχει με το ρόπαλο. Ψάχνει να ανοίξει πόρτες και το χαμόγελο είναι μια διάπλατη πόρτα για εκείνον. Για να μην πω γαλαρία. Χαμογελάστε λοιπόν με όλη σας την διάθεση και ο αρσενικός επιθετικός θα περάσει στη ζωή σας έφιππος με το άλογο, σαν Ρωμαίος κατακτητής κάτω από την γαλαρία σας! Καλοκαίρι έρχεται ανοίξτε πολλές για να σας μείνει μια τον Σεπτέμβρη. Σημειωτέων το επιστρατευμένο χαμόγελο καταρρίπτει και το άγχος για την κυτταρίτιδα. Γιατί τι να το κάνεις το μπούτι χωρίς όψη φλοιού πορτοκαλιού όταν το προσωπάκι μοιάζει με ομοίωμα βουντού;

Τελικά για να μην τα πολυλέμε ορίστε και τα ακριβή νούμερα της έρευνας που παραθέτουν αναλυτικά τα αποτέλεσμα της εμπεριστατωμένης μελέτης.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια Τζέσικα Τρέισι του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο επιστημονικό έντυπο Εmotion, έδειξαν εκατοντάδες φωτογραφίες του αντίθετου φύλου, οι οποίες έδειχναν ανθρώπους με διαφορετικές συναισθηματικές καταστάσεις, σε περίπου 1.000 άτομα, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι στη συνέχεια κλήθηκαν να «βαθμολογήσουν» τις φωτογραφίες, ανάλογα με το βαθμό γοητείας.

Διαπιστώθηκε, έτσι, ότι οι άνδρες που θέλουν να «ρίξουν» μια γυναίκα, έχουν αυξημένες πιθανότητες να το πετύχουν αν δείχνουν μελαγχολικοί και, παράλληλα, αποπνέουν δύναμη και περηφάνια (ψηλά το κεφάλι, φουσκωμένο το στήθος κ.λπ.). Λιγότερο σέξι δείχνουν οι ελαφρώς ντροπαλοί, οι οποίοι, πάντως, είναι περισσότερο γοητευτικοί σε σχέση με όσους δείχνουν πολύ χαρούμενοι και ανάλαφροι ή κάπως ένοχοι.

Αντίθετα, οι άνδρες προτιμούν πρωτίστως τα χαμογελαστά γυναικεία πρόσωπα και πολύ λίγο έλκονται σεξουαλικά από γυναίκες που αποπνέουν αυτοπεποίθηση και περηφάνια. «Οι άνδρες που χαμογελούν δεν θεωρούνται ιδιαίτερα ελκυστικοί από τις γυναίκες. Αντίθετα, οι γυναίκες που χαμογελούν είναι απολύτως ελκυστικές. Με διαφορά, αυτή η έκφραση είναι η πιο γοητευτική που μπορεί να πάρει μια γυναίκα», δήλωσε η Δρ Τρέισι.

Οι ερευνητές δεν είναι βέβαιοι γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα, πάντως θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι έχει βαθιές εξελικτικές ρίζες, αλλά και πολιτισμικές. Πιθανώς, όπως είπαν, ένα μεγάλο χαμόγελο κάνει έναν άνδρα να χάνει την αρρενωπότητά του (τον δείχνει λιγότερο κυριαρχικό και δυνατό) ή τον εμφανίζει απελπισμένο για σεξ.

Επιπλέον, η έρευνα ενισχύει την αντίληψη -που έχει διαπιστωθεί και από άλλες μελέτες- ότι οι γυναίκες έλκονται από τα «κακά παιδιά». Παράλληλα όμως -και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα- οι άνθρωποι δεν παύουν να βρίσκουν το άλλο φύλο αρκετά γοητευτικό, όταν διαπιστώνουν πάνω του -στις εκφράσεις του προσώπου και στη «γλώσσα» του σώματος- μια ελαφρά συστολή.

Από την άλλη, οι ερευνητές διευκρίνισαν ότι τα συμπεράσματά τους αφορούν μόνο την πρώτη εντύπωση και δεν συμβουλεύουν τους άνδρες να υιοθετήσουν ένα μελαγχολικό στιλ στην μακρόχρονη σχέση με μια γυναίκα, γιατί κάτι τέτοιο πιθανότατα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.
glikiazoi.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ