2012-04-15 23:53:45
Φωτογραφία για Χριστός Ανέστη, ο λαός;‏
Τους επιτάφιους τους είδαμε, τους μπότηδές μας εδώ στην Κέρκυρα τους σπάσαμε, είπαμε Χριστός Ανέστη και τον οβελία τον σουβλίσαμε. Τώρα, ας μπούμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο. Θα ακολουθήσει άραγε μετά την ανάσταση και πολιτική επανάσταση;

Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι του εκλογικού σώματος. Ο λαός θα αποφασίσει να ψηφίσει με ελλειπή ενημέρωση. Τις προάλλες είχα μια επικοινωνία με μια τοπική εφημερίδα της Κέρκυρας. Ζήτησα πολύ ευγενικά να δημοσιευθεί ένα μικρό άρθρο με τις θέσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Η απάντηση δεν ήταν καταφατική, διότι ο αρχισυντάκτης μου ανέφερε ότι δεν υπάρχει χώρος καλά,καλά στην εφημερίδα για να καλύψουν τις θέσεις των κοινοβουλευτικών κομμάτων και ότι είναι πολύ δύσκολο να βρει χώρο για να φιλοξενήσει για μια μέρα το άρθρο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Αυτό συμβαίνει φυσικά σε μεγαλύτερο βαθμό στα μεγάλα κανάλια. Οι ισορροπίες όμως κύριοι έχουν αλλάξει. 

Ο κόσμος είναι αηδιασμένος από αυτούς και τα κόμματά τους που παρουσιάζετε και προβάλετε με μανία. 35% του εκλογικού σώματος αυτή τη στιγμή, βάση των περισσότερων δημοσκοπήσεων είναι αναποφάσιστο. Δεν αμφιταλαντεύεται αν θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή ΚΚΕ ή κάποιο άλλο από τα διαφημιζόμενα κόμματα. 3 εβδομάδες πριν ανοίξουν οι κάλπες και μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος δεν γνωρίζει ποια ακριβώς κόμματα θα ζητήσουν τη ψήφο του κόσμου. Αυτή είναι η δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε. Ακόμα και σήμερα δυστυχώς ¨μεγάλα¨ θεωρούνται τα κόμματα που έχουν λεφτά. Που πήραν έκτακτες χρηματοδοτήσεις, που έχουν από πίσω τους ισχυρές τσέπες. Είναι τυχαίο π.χ. ότι η κ.Μπακογιάννη είναι όλη μέρα στα κανάλια και στις δημοσκοπήσεις παίρνει 1%; 

Ας τολμήσουν να δώσουν λίγο τηλεοπτικό χρόνο και στην ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ή μάλλον δεν πρέπει να τολμήσουν, οφείλουν να το κάνουν! ; Φιμώνουν τις φωνές πολλών κομμάτων. Φιμώνουν τη φωνή της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που θεωρεί ότι αντιμνημονιακοί και μνημονιακοί μας σπρώχνουν στο γκρεμό και ότι ο μόνος δίκαιος δρόμος για να βγούμε από την κρίση είναι να υπάρξει μετωπική σύγκρουση με τα συμφέροντα της πολιτικής ελίτ και να σηκώσουν μεγαλύτερο βάρος οι έχοντες και κατέχοντες. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θεωρεί ότι μερικές χιλιάδες οικογένειες απολαμβάνουν προνόμια εις βάρος 11.000.000 Ελλήνων. Να μειωθούν μόνο όσες συντάξεις είναι άνω των 2000 ευρώ.Να κοπούν οι διπλές και τριπλές συντάξεις.Να απογορευτεί η διπλοθεσία και η τριπλοθεσία και να απαγορευτεί να εργάζονται συνταξιούχοι με σύνταξη άνω των 800 ευρώ ώστε να μειωθεί η ανεργία. Να απολυθούν οι 1700 αργόσχολοι υπάλληλοι της βουλής που έχουν διορισθεί λαθραία και είναι συγγενείς και φίλοι βουλευτών. 

Άμεση μείωση 50% στους μισθούς των βουλευτών και λοιπών αιρετών. Μηδένική κομματική επιχορήγηση από το κράτος. Ολική και ουσιαστική εφαρμογή του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. Το να ακούγεται κάποιος ευχάριστος σε όλους είναι το μόνο εύκολο αλλά ταυτόχρονα εγκληματικό. Θέλουμε την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και στην Ε.Ε. Ο πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είχε προειδοποιήσει για την πορεία της χώρας.Η κρατικοποίηση της ανεργίας και η ρουσφετολογική ρουτίνα των Ελλήνων είναι πλέον δεδομένα. Τώρα, δυστυχώς δεν μπορούμε να βγούμε ανέπαφοι από την κρίση, όποιος τάζει το αντίθετο είναι απλά ψεύτης. Ο χώρος του κέντρου πρέπει να απιστρέψει στις 6 Μάη στη βουλή. Από εσάς η χώρα σώζεται, από εσάς καταστρέφεται. Χριστός Ανέστη μακάρι και ο λαός.

Μαρίνος Μικάλεφ

Υποψήφιος Βουλευτής με την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ για την Κέρκυρα Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ