2014-01-07 21:12:11
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΤΙΕΛΝΑ...
Για ακόμα μία φορά Άγγλοι και Γάλλοι φέρνουν στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον των Γουέστ Χαμ και Στόουκ για τον Κλοντ Ντιελνά.

Σε Αγγλία και Γαλλία συνεχίστηκαν και την Τρίτη τα ρεπορτάζ για τον Κλοντ Ντιελνά και τις Γουέστ Χαμ και Στόουκ. Ο παίκτης της Αζαξιό που ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από το Νησί από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ όπως διαβάσατε στο Gazzetta και την Δευτέρα, δύο εξ αυτών επανέρχονται για την απόκτησή του.

Η αξία του δεν ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ, ο Ολυμπιακός έχει την διάθεση να τον πουλήσει ή τον Γενάρη ή το καλοκαίρι και η Γουέστ Χαμ εμφανίζεται να είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Στις δύο χώρες δεν αποκλείουν την πιθανότητα να μπουν στην λίστα για τον Ντιελνά και άλλοι σύλλογοι από την Μεγάλη Βρετανία και την Γαλλία.

Ο 26χρονος αμυντικός είχε κλείσει το 2012 στην ομάδα έπειτα από εισήγηση και του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Τότε είχε μείνει ελεύθερος από την Ιστρ. Ο ίδιος θα ήθελε να γυρίσει στον Ολυμπιακό και να προσπαθήσει να βρει μία θέση στο ρόστερ, κάτι που όμως φαντάζει αλλά και είναι απίθανο.

Την σεζόν 2012-2013 ήταν δανεικός στην ομάδα της Σεντάν. Το καλοκαίρι που μας πέρασε δόθηκε στην Αζαξιό με μονοετή δανεισμό. Ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός με καταγωγή από την Γουαδελούπη έχει παίξει και στην Λοριέν ενώ στην Ιστρ ήταν από το 2008 έως το 2012.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ