2012-04-16 18:13:09
Φωτογραφία για Bελτίωση για τον Αμπντούν
Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στον Ολυμπιακό αναφορικά με την πορεία αποθεραπείας του Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε μέρος του προγράμματος και αύξησε τις ελπίδες να προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα που προκύπτουν στον Ολυμπιακό αναφορικά με την αποθεραπεία του Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός φάνηκε να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και μάλιστα έλαβε μέρος σ'΄ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης της Δευτέρας αυξάνοντας τις πιθανότητες να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΣ στις «Ζωσιμάδες».

Ιδιαίτερα καθοριστική, ωστόσο για την πιθανότητα χρησιμοποίησης του 26χρονου μεσοεπιθετικού θα είναι η τελευταία προπόνηση της Τρίτης, όπου ο Αλγερινός θα δοκιμάσει το πόδι του και ανάλογα από το πώς θα αισθανθεί, θα εκληφθεί η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας για την χρησιμοποίησή του.


Την ίδια στιγμή, ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε το δικό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό την θλάση στον τετρακέφαλο, που αντιμετωπίζει από τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ώστε να προλάβει τον τελικό με τον Ατρόμητο στις 28 Απριλίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σήμερα στις 11:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιμπαγάσα συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Αμπντούν ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και στη συνέχεια έκανε ατομική προπόνηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 11:00».
www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για χάρη του διαδόχου...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για χάρη του διαδόχου...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ