2014-01-19 14:14:45
Φωτογραφία για Έσπασε άλλα 2 ρεκόρ η Γιουβέντους!
Με τη νίκη της επί της Σαμπντόρια η Γιουβέντους έγραψε ιστορία στη Serie A. Δείτε τα ρεκόρ που έσπασε, αλλά και αυτό της Ίντερ, το οποίο κυνηγάει.

Ασταμάτητη δείχνει και φέτος στην Ιταλία η Γιουβέντους, η οποία καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μοιάζει να μην έχει αντίπαλο στη Serie A, στην οποία έχει αποσπαστεί από τη Ρόμα έχοντας πάρει διαφορά οκτώ βαθμών. Τον τελευταίο καιρό οι νίκες διαδέχονται η μία την άλλη και το ίδιο ισχύει και για τα ρεκόρ.

Δώδεκα νίκες σερί μετρούν οι "μπιανκονέρι", οι οποίοι ουδέποτε στο παρελθόν είχαν κάνει αντίστοιχο σερί. Το ρεκόρ που κυνηγούν πλέον είναι οι 17 σερί νίκες που είχε πετύχει η Ίντερ τη σεζόν 2006/07.

Εκτός αυτού, όμως, η Γιουβέντους έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος μετά το 1960 που σκοράρει σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια από τουλάχιστον τρία γκολ, ενώ κανένας άλλος σύλλογος στην 85χρονη ιστορία της Serie A δεν είχε φτάσει ως τώρα τις 18 νίκες στις πρώτες 20 αγωνιστικές. Μόλις δύο φορές έχει στραβοπατήσει η πρωταθλήτρια Ιταλίας, κόντρα σε Ίντερ (1-1) και Φιορεντίνα (4-2).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H μόδα των... 'Instagram-babes'
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H μόδα των... 'Instagram-babes'
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ