2012-04-17 08:53:05
Φωτογραφία για 36η μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών
Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Τετάρτη 1/5/2012 την 36η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

1ή Μαΐου 1886, Η.Π.Α. Τα εργατικά συνδικάτα των ΗΠΑ πραγματοποιούν απεργιακή κινητοποίηση για το οκτάωρο. Την περίοδο εκείνη το εργασιακό πλαίσιο εργασίας ήταν σχεδόν ανύπαρκτο και οι εργοδότες μπορούσαν να απασχολούν το προσωπικό τους κατά το δοκούν, ακόμη και τις Κυριακές. Η αστυνομία και το παρακράτος πνίγουν την κινητοποίηση στο αίμα.

1η Μαΐου 2012, Ελλάδα. Το οκτάωρο απλώς δεν υφίσταται, το εργασιακό πλαίσιο εργασίας είναι πλέον σχεδόν ανύπαρκτο, οι εργοδότες μπορούν να μπορούν να απασχολούν το προσωπικό τους κατά το δοκούν, η ανεργία μεγαλώνει και οι όποιες κινητοποιήσεις πνίγονται από την αστυνομία στα χημικά.

Τα μεγάλα συνδικαλιστικά όργανα σφυρίζουν αδιάφορα και πλέον οι εργαζόμενοι (όσοι έμειναν) και οι πολίτες (μοτοσυκλετιστές και μη) καλούνται μόνοι τους να αντιμετωπίσουν τον νέο εργασιακό και όχι μόνο μεσαίωνα.

Θα συγκεντρωθούμε στις 12:00 στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) και θα αναχωρήσουμε στις 12:30.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK www.facebook.com/agan.moto.hellas ΚΑΙ ΣΤΟ www.aganmoto.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ