2012-04-17 08:48:03
Φωτογραφία για Μουρίνιο: «Θα δούμε αν έχουν δίκιο…»
Αγριεμένος εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος - όπως αναμενόταν – δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις των Γερμανών, αλλά ούτε τη στάση των δημοσιογράφων. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ άνοιξε την συνέντευξη Τύπου αφήνοντας αιχμές, τόσο για τους δημοσιογράφους όσο και για τους ανθρώπους γύρω από τον Βαυαρικό σύλλογο που προχώρησαν σε απαξιωτικά σχόλια για το μέγεθος της Ρεάλ, τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας: «Σας μιλάω μόνο και μόνο γιατί το επιβάλει η UEFA», και συνέχισε:

«Πιο σημαντική από τη δική μου άποψη είναι αυτή ορισμένων ανθρώπων του ποδοσφαίρου με μεγάλη αξιοπιστία. Ο Χένες, ο Μπεκενμπάουερ, ο Ρουμενίγκε, ο Καν και ο Χίτσφελντ είπαν πως η Ρεάλ δεν είναι μεγάλη ομάδα και πως η Μπάγερν είναι καλύτερη, πως είναι το φαβορί και πως έχουμε κόμπλεξ απέναντι στην ομάδα τους. Θα δούμε αν έχουν δίκιο», συμπληρώνοντας: «Για να φτάσει μια ομάδα στα ημιτελικά του Champions League, πάει να πει πως είναι καλή, έχει καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Η Μπάγερν είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που παίζει εξαιρετικά σαν ομάδα κι έχει δικαίωμα να πιστεύει στην πρόκριση.


Έχουμε φτάσει στα ημιτελικά τα δύο τελευταία χρόνια και αυτή τη φορά θέλω να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα, ποιος θα παίξει, ποιος θα είναι στον πάγκο και ποιοι εκτός αποστολής. Μου αρέσει να πέφτω για ύπνο γνωρίζοντας ποιος θα αγωνιστεί, αλλά κάποιες φορές έχω αμφιβολίες. Αυτή τη φορά η απόφαση ήταν εύκολη και είμαι ήρεμος».

Ενώ για την αρνητική παράδοση επί Γερμανικού εδάφους, τόνισε: «Οι παραδόσεις είναι αριθμοί χωρίς νόημα και δεν θα παίξουν ρόλο στο παιχνίδι. Είναι ένα διαφορετικό ματς, ένας ημιτελικός».

Όσο για τον Γουέμπ που θα διευθύνει την αναμέτρηση, δήλωσε: «Ο Γουέμπ είναι καλός διαιτητής, με μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Η Ρεάλ έχει καλή πίστη απέναντι στους διαιτητές και τους βοηθά να κάνουν τη δουλειά τους για να παίρνουν σωστές αποφάσεις γνωρίζοντας πως μπορεί να γίνουν και λάθη. Περιμένουμε από τον Γουέμπ να κάνει καλά τη δουλειά του. Εμείς θα βοηθήσουμε το έργο του, αλλά πολλές φορές δίνονται κάποια πέναλτι που μπορεί να στοιχίσουν την ήττα στην ομάδα σου».

Καταλήγοντας, στην περίπτωση να εργαστεί στο μέλλον σε ομάδα της Μπουντεσλίγκας, επεσήμανε: «Δεν μπορώ να δουλέψω σε μια χώρα που δεν ξέρω τη γλώσσα και δεν γνωρίζω γερμανικά. Είναι δύσκολο να εργαστώ, συνεπώς, στην Bundesliga, αλλά σαν πρωτάθλημα μού αρέσει όλο και περισσότερο». TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ