2012-04-17 09:15:04
Φωτογραφία για Πάντελιτς: «Μένω στον Ολυμπιακό»
Ο Μαρκο τόνισε σε Σερβικό Μέσο πως την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο Λιμάνι, αναφέρθηκε και στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τη σχέση τους με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Μάρκο Πάντελιτς συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Βελιγράδι, ενώ την Κυριακή του Πάσχα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Kurir», κάνοντας μάλιστα και φωτογράφηση (φωτό) σε γνωστό εστιατόριο της πρωτεύουσας της Σερβίας.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να παίζω σε καλύτερη ομάδα. Ως οπαδός του Ερυθρού Αστέρα είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, του οποίου οι οπαδοί έχουν στενές σχέσεις με τους αντίστοιχους του Ερυθρού Αστέρα».

Αναφορικά με την κατάσταση ου βρίσκεται τόνισε: «Αν και μόλις έχω ανακάμψει από τον τραυματισμό, είμαι ακόμα σε καλή κατάσταση», και συμπλήρωσε: «Το φετινό Πάσχα είναι ιδιαίτερο για μένα γιατί μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έχω την ευκαιρία να το γιορτάσω στο Βελιγράδι. Για μένα είναι ανεκτίμητο να παίζω ποδόσφαιρο σε Ορθόδοξη χώρα όπως η Ελλάδα».

Καταλήγοντας, ο Πάντελιτς που επιστρέφει στην Αθήνα στις 22 Απριλίου και θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας στις 23 του ίδιου μήνα, τόνισε: «Στις αρχές Ιουλίου θα επιστρέψω στην Αθήνα και θα ενσωματωθώ με την αποστολή για την προετοιμασία. Θα μείνω και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Σκοπεύω να παίξω ποδόσφαιρο άλλα δύο ή τρία χρόνια».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ