2012-04-17 09:14:29
Φωτογραφία για ELCONFIDENCIAL.COM: ΒΑΛΒΕΡΔΕ Ή ΜΠΙΕΛΣΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΟΥΤΙΑ
Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, μια παλιά… γνώριμη επέστρεψε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς η Αθλέτικ Μπιλμπάο ενδιαφέρεται για τον προπονητή του Ολυμπιακού!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "elconfidencial.com", ο πρόεδρος των Βάσκων, Γιόσου Ουρούτια βρίσκεται σε δίλλημα, καθώς δεν ξέρει αν θα παραμείνει ο Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Αθλέτικ ή θα αποχωρήσει, ενώ παράλληλα ο Βαλβέρδε θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν από τον Ολυμπιακό!

Οι οπαδοί της Μπιλμπάο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, πιέζουν τον Μπιέλσα να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει, με τις Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και Ίντερ να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό τεχνικό.

Το δημοσίευμα καταλήγει, αναφέροντας πως ο Ουρούτια πρέπει να κάνει έξτρα προσπάθεια για να κρατήσει τον Μπιέλσα, κάτι που αν δεν κάνει δεν θα του το συγχωρήσουν ποτέ οι οπαδοί της ομάδας, με τον Βαλβέρδε να είναι πάντα στα υπ' όψιν, μια λύση η οποία είχε εξεταστεί και πέρσι από τον πρόεδρο των Βάσκων!

Τέλος, το δημοσίευμα ολοκληρώνεται με τις υποθέσεις των συμβολαίων των «αστεριών» της Μπιλμπάο, τα οποία βρίσκονται στη λίστα των μεγαλύτερων ομάδων της Ισπανίας. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ