2012-04-17 09:49:37
Φωτογραφία για «ΟΧΙ» ΣΕ ΣΑΧΤΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Ο Κώστας Μήτρογλου φέρεται να είπε «ΟΧΙ» τόσο στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στον Ατρόμητο, όσο και στα πλουσιοπάροχα συμβόλαια που του πρόσφεραν Σαχτάρ και Μέταλιστ.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού, πέρασε τις μέρες του Πάσχα κοντά στην οικογένειά του στην Γερμανία, για να ξεκουραστεί πριν τα πολύ σημαντικά παιχνίδια της ομάδας του Περιστερίου στο τέλος της σεζόν, όπως εκείνα για τα πλέι οφ και φυσικά ο τελικός Κυπέλλου κόντρα στην ομάδα που ανήκει τον Ολυμπιακό.

Ο Μήτρογλου έχει γίνει ο ηγέτης του Ατρόμητου, όπως και στα μισά της περασμένης σεζόν που δόθηκε στον Πανιώνιο και τον έσωσε από τον υποβιβασμό. Οι ικανότητες του Έλληνα φορ είναι δεδομένες, κάτι που γνωρίζει και παραδέχεται και ο ίδιος και για το λόγο αυτό σκοπεύει να καθιερωθεί στους ερυθρόλευκους και να δώσει στην καριέρα του την αίγλη που της αξίζει.

Έτσι, δεν αναμένεται να δεχθεί την πρόταση που του ετοιμάζει ο Ατρόμητος, ο οποίος φυσικά τον θέλει για ακόμη μία χρονιά στο ρόστερ του, ενώ είπε άλλα δύο μεγαλοπρεπέστατα "ΟΧΙ" στις Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μέταλιστ που τον πλησίασαν πρόσφατα και του πρόσφεραν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, σχετικά με τις απολαβές του.

Οι απόψεις και τα θέλω του Μήτρογλου δεν έχουν αλλάξει ακόμη και αν αγωνίζεται προς το παρόν μακριά από το Λιμάνι, αφού στόχος του είναι να καθιερωθεί στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ