2012-04-17 10:17:06
Φωτογραφία για Οι εφημερίδες της Κύπρου σήμερα...
Η επίσκεψη του Ισραηλινού ΥΠΕΞ στην Κύπρο, η προφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, οι βανδαλισμοί νεαρών το βράδυ της... Ανάστασης και οι δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το σχέδιο Β’ της Τουρκίας είναι από τα βασικά θέματα στα πρωτοσέλιδα του σημερινού Τύπου.

Στα πρωτοσέλιδα επίσης γίνεται αναφορά στην απόφαση της Κυβέρνησης για έφεση κατά της απόφασης του Ανωτάτου για ακύρωση της αφυπηρέτησης 56 αξιωματικών της ΕΦ καθώς και στο πόρισμα της Αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού νεαρού στις Κεντρικές Φυλακές το οποίο, όπως σημειώνεται, έχει κενά και ο Εισαγγελέας το έστειλε πίσω στις ανακριτικές αρχές.

Ο «Φιλελεύθερος», στο κύριό του θέμα υπό τον τίτλο Άξονας κατά της Τουρκίας, αναφέρει ότι η επίσκεψη του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών Άβιγκτορ Λίμπερμαν στην Κύπρο δεν περιορίζεται μόνο στο να κλείσουν συμφωνίες για τα θέματα της ενέργειας αλλά προχωρά και πιο πέρα, που είναι η δημιουργία ενός άξονα με τη συμμετοχή πέντε χωρών και θα αποτελεί απάντηση στις τουρκικές βλέψεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο.


«Παιχνίδια Προεδρικού στην Εθνική Φρουρά» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της«Αλήθειας» που αναφέρεται σε απόφαση που λήφθηκε σε σύσκεψη στο Προεδρικό για να εφεσιβληθεί η απόφαση του Ανωτάτου που ακύρωνε τις αποστρατεύσεις 56 ταξιαρχών και συνταγματαρχών. Όπως γράφει η «Α», θα δημιουργηθεί επιχειρησιακό πρόβλημα με την επάνοδο των 56 στην ΕΦ καθώς θα γίνουν αλλαγές στην επετηρίδα. Σε άλλο θέμα η «Α» προβάλλει την επίσκεψη του Ισραηλινού ΥΠΕΞ στην Κύπρο και τις χθεσινές δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τις συνομιλίες σε θέματα ενέργειας.

Η «Σημερινή» στεγάζει το πρωτοσέλιδό της υπό τον τίτλο «Βία και καταστροφή έσπειραν οι συμμορίες των νεαρών» και αναφέρεται στους βανδαλισμούς το βράδυ της Ανάστασης στη Λεμεσό, στις συμπλοκές το Πάσχα στις Φοινικούδες και σε άλλα περιστατικά που συνέβησαν το τριήμερο, με πρωταγωνιστές, όπως αναφέρει, νεαρούς. Φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ότι η Κυβέρνηση δεν επιδεικνύει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά.

Υπό τον τίτλο «Στον Κορυδαλλό ο Ακης» στεγάζει το πρωτοσέλιδό της η «Χαραυγή» και αναφέρει ότι ο πρώην Υπουργός Αμυνας της Ελλάδας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Κορυδαλλό καθώς χθες κρίθηκε προφυλακιστέος από τον ανακριτή σε ανάκριση που κράτησε πέραν των 7 ωρών. Ο πρώην Υπουργός κατηγορείται μεταξύ άλλων για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες αμοιβές που φέρεται να έλαβε για τις προμήθειες των οπλικών συστημάτων TOR-M1 και υποβρυχίων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ