2012-04-17 12:12:57
Φωτογραφία για Ο Γ.Α.Π. είχε κάνει δώρο στον Ακη δύο Αστυνομικούς
Δύο αστυνομικούς είχε παραχωρήσει, το ΠΑΣΟΚ στον Ακη Τζοχατζόπουλο επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου.

Την ώρα δηλαδή που η Ιπποκράτους είχε παγώσει -υποτίθεται- δημοσίως κάθε κομματική δραστηριότητα του πρώην υπουργού Άμυνας, το κόμμα είχε παραχωρήσει στο υπο... προφυλάκιση σήμερα πρώην κορυφαίο στέλεχος του, δύο αστυνομικούς για να τον προστατεύουν και να τον εξυπηρετούν στην καθημερινότητα του.

Επειδή ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν ήταν από το 2007 βουλευτής, και άρα δεν είχε το δικαίωμα να απασχολεί στην ασφάλεια του αστυνομικούς, η Ιπποκράτους απέσπασε μετά από υποδειξη(;) από την ΕΛ.ΑΣ. στο κόμμα δύο αστυνομικούς και στην συνέχεια τους παραχώρησε σιωπηρά στον πρώην υπουργό άμμυνας.

Τη διευκόλυνση αυτήν του Γιώργου Παπανδρέου προς τον Ακη Τσοχατζόπουλο την ανακάλυψαν οι υπηρεσίες του νέου προέδρoυ του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου μόλις ανέλαβαν την εύθυνη διαχείρισης του κόμματος.

Θα είχε ίσως ενδιαφέρον να μάθουμε ποιός έδωσε εντολή να γίνει αυτή η εξυπηρέτηση στον κ. Τσοχατζόπουλο και πώς γίνεται ένα κόμμα να αναστέλει απο ένα στέλεχος του κάθε κομματική δραστηριότητα και ταυτόχρονα να του παραχωρεί αστυνομική φρουρά.

Θα πρέπει επίσης να διευκρινιστεί αν αυτή η παράνομη «μετάθεση» ήταν σε γνώση του αρμόδιου υπουργού και κυρίως αν ο ίδιος ο Παπανδρέου το γνώριζε.

Να σημειωθεί ότι η καινούρια διοίκηση του κόμματος απέσυρε τους δύο αστυνομικούς μόλις έγινε γνωστό το θέμα!
iefimerida Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ