2014-01-24 22:16:06
Φωτογραφία για Ξηραΐλα...
Γράφει ο Γιάννης Δαραβίγκας

Έχω διάθεση συνομωσιολογίας. Θέλω για μια φορά να μιμηθώ αυτούς που λένε για τους νεφελίμ, την ομάδα Ε, τους εξωγήινους και όλα τα σχετικά.

Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει παραμύθι ν' αρχινίσει Φαντάζομαι λοιπόν ότι μια «αόρατη» δύναμη εξανάγκασε κάποιους να αποφασίσουν ομόφωνα και με την υπογραφή τους να επιτρέψουν στον Χριστόδουλο Ξηρό να πάρει άδεια από την φυλακή και ταξιδέψει προς την ελευθερία του.

Φαντάζομαι επίσης ότι η ίδια «αόρατη» δύναμη εμποδίζει τους καλούς ανθρώπους της τρόϊκα να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να μην ενοχλούν την κυβέρνηση με τις απαιτήσεις τους εν όψει εκλογών.

Φαντάζομαι ακόμα ότι τα μέλη της 17 Νοέμβρη που βρίσκονται στον Κορυδαλλό βλέπουν κάθε βράδυ το ίδιο όνειρο. Ονειρεύονται λέει, ότι ήταν κάτι σαν μέλη μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης και είχαν αναλάβει την προστασία των συμφερόντων του ελληνικού λαού και που μόλις σταμάτησαν οι επιχορηγήσεις από τα κρατικά ταμεία έκλεισαν το μαγαζί και αποσύρθηκαν στη φυλακή για περισυλλογή και αυτογνωσία. Έκαναν μάλιστα και σχετικές δηλώσεις ότι η οργάνωση «έκλεισε τον κύκλο της» λες και ήταν δημόσιοι υπάλληλοι με ωράριο.


Όμως έχω το καλύτερο. Οι τρεις φαινομενικά άσχετες θεωρίες-παραμύθια συνομωσιολογίας, μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και να δέσει καλά το γλυκό μιας υπόθεσης που μόνο διεστραμμένοι, συνομωσιολόγοι και παραμυθάδες μπορούν να σκεφθούν.

Φαντάσου λέει ότι με την «απόδραση» του Ξηρού οι διάφορες μυστικές και φανερές υπηρεσίες ψιθύρισαν στους τροϊκανούς Καμπαλέρος ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλειά τους και «θα ήταν φρόνιμο να επιστρέψουν αργότερα όταν θα έχει συλληφθεί ο τρομοκράτης». Για να συμπληρώσουν με νόημα ότι «ο Ξηρός είναι ανεξέλεγκτος αφού ακόμα και οι σύντροφοί του τρομοκράτες που βρίσκονται μέσα στη φυλακή δεν συμφωνούν με την απόδρασή του και φοβούνται μην γίνει κάτι κακό».

Έτσι λοιπόν με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια…

Ο φόβος φυλάει τα έρημα και τα τηλεπαραθύρια ανοιγοκλείνουν ολημερίς με την Χριστοδουλιάδα και ο λαός αποκοιμιέται, η τρόϊκα παραμένει σε ασφάλεια εκτός συνόρων και οι συγκυβερνήτες διαπραγματεύονται μέσω ιντερνέτ, αλλά και οι τρομοκράτες της φυλακής δηλώνουν πως «κλείσαμε τον κύκλο μας» για να αποδειχθεί περίτρανα πόσο έχει πετύχει ο σωφρονισμός τους.

Κατά τα άλλα … Ξηραΐλα.
.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ