2014-01-24 22:15:09
Φωτογραφία για Smart Style: 3 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το ζιβάγκο σου (ανάλογα με την περίσταση)!
Στο γραφείο, στην πρωινή έξοδο, αλλά και το βραδινό event το ζιβάγκο γίνεται η must επιλογή.

Αν νομίζεις ότι το ζιβάγκο είναι ξεπερασμένο και η θέση του βρίσκεται στο πατάρι της μαμάς με τα υπόλοιπα κομμάτια από τα 70’s κάνεις μεγάλο λάθος!

Το ζιβάγκο κάνει δυναμικό comeback και έρχεται φέτος με ανανεωμένο αέρα να απογειώσει κάθε μας εμφάνιση με τον πιο elegant τρόπο! Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με άπειρους συνδυασμούς και λουκ που σίγουρα δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα..

Δες πως μπορείς να φορέσεις 1 μονόχρωμο ζιβάγκο από την πρωινή, καθημερινή σου βόλτα μέχρι το formal look για ένα επίσημο event:

-Casual έξοδος:

Μια τέλεια ιδέα για το σαββατοκύριακο! Πόνταρε στο αγαπημένο σου λευκό πουκάμισο και δώσε έναν πιο cool &chic χαρακτήρα στη συνολική σου εμφάνιση, φορώντας πάνω από αυτό ένα ζιβάγκο σε έντονο χρώμα.

-Στο γραφείο:

Συνδύασε το κλασσικό γκρι κομμάτι με μια παντελόνα σε ανοιξιάτικους τόνους για να δώσεις ζωντάνια στο λουκ σου. Για να κάνεις πιο classy το office look σου, φόρεσε ένα λευκό, χαλαρό τοπ πάνω από το ζιβάγκο σου.

ή φορεσέ το με μια πένσιλ δερμάτινη φούστα και leather jacket.

-Το βράδυ:

Φόρεσέ το μονόχρωμο ζιβάγκο σου και πόνταρε σε εντυπωσιακά αξεσουάρ και funky ψηλοτάκουνα ή ταίριαξε το κομμάτι με prints με την αγαπημένη σου μάξι ή μίντι φούστα για μοναδικές εμφανίσεις.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξηραΐλα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξηραΐλα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ