2012-04-17 13:50:03
Φωτογραφία για ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Προφυλακιστέα κρίθηκε την Τρίτη μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή η λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού από εξοπλιστικά προγράμματα.

Ενώπιον του ανακριτή Γ.Μαλλή απολογείται αυτή την ώρα ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νικόλαος Ζήγρας, ενώ σήμερα αναμένεται και η απολογία του επιχειρηματία Γεώργιου Σαχπατζίδη του Δημητρίου.

Για την ίδια υπόθεση παραδόθηκε και απολογήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη και κρίθηκε προφυλακιστέος ο Αστέριος Οικονομίδης του Γεωργίου, βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας που ανέλαβε την ανακαίνιση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ανήγειρε κτίριο στην Κυψέλη και ενεπλάκη στην αγοραπωλησία ακινήτου στο Κολωνάκι.

Το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο πρώην υπουργός, που βαρύνεται με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, θα κρατείται στην έκτη πτέρυγα των φυλακών, πιθανότατα στο κελί που εκρατείτο μέχρι πρόσφατα ο ηγούμενος Εφραίμ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aντιμνημόνιο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aντιμνημόνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ