2012-04-17 14:20:31
Φωτογραφία για Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για Λεμονή
Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για Λεμονή  17/4/2012

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, χαρακτήρισε τον πρώην προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, ως τον πιο αποτυχημένο προπονητή που έχει περάσει από το συγκρότημα του Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Τάκης Λεμονής, αφού πρώτα αποδείχτηκε λίγος στον αγωνιστικό χώρο, στη συνέχεια αποδείχτηκε μικρός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η διοίκηση αποδείχτηκε «ερασιτεχνική» τόσο στην επιλογή του Τάκη Λεμονή, όσο και στην αργή αντίδρασή της για την αντικατάστασή του.

Τον Λεμονή θα τον θυμόμαστε σαν τον πιο αποτυχημένο προπονητή που πέρασε από τον Παναιτωλικό».

Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΑΠΑΝΤΑ....Για ΩΠΑ ρε Κωστουλα γιατι πολλα λεει το στομα σου...οχι και λιγος για τον Παναιτωλικο ο Λεμονης,ο προπονητης που σαν παικτης αλλα και σαν προπονητης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τον οδηγησε ψηλα και στην Ελλαδα και στην Ευρωπη με σπουδαιες εμφανισεις, δεν μαρεσει να ανακατευομαι σε αλλες ομαδες αλλα καποια πραγματα δεν μπορουν να λεγονται για ανθρωπους που εχουν προσφερει τοσα στο Ελληνικο Ποδοσφαιρο οπως ο Τακης Λεμονης, δεν λεμε οτι ειναι ο Μουρινιο αλλα σε λιγο θα μας πεις με μια χρονια στην SUPER LEAGUE η ομαδα σου θα επρεπε να παρει και τον τιτλο η οτι μπορει να γινει και Μπαρτσελονα, ενταξει ολοι χαρηκαμε για τον Παναιτωλικο που ηρθε στην μεγαλη κατηγορια οτι επενδυσες χρηματα για να φιαξεις το γηπεδο και για καποιους παικτες που πηρες αλλα μην μας βγαλεις και αχρηστο τον Λεμονη, δηλαδη ολοι οσοι τον θυμομαστε οποτε ερχεται στο Καραισκακη μιναρουμε?? κανε μας την χαρη και ξεκαβαλησε το καλαμι γιατι δεν κανεις καλο ουτε στο image σου ουτε στην ομαδα σου με δηλωσεις τετοιες
.  ΑLEX WEB RADIO/TV
alexwebradiotv
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ