2014-01-27 20:25:07
Φωτογραφία για Νέα πτήση για το Χρυσό κορίτσι της Παλλήνης την Κατερίνα Στεφανίδη και νέο ατομικό με 4.55μ.
Την καλύτερη εβδομάδα της ζωής της διανύει "το χρυσό κορίτσι της Παλλήνης" η Κατερίνα Στεφανίδη. Η 24χρονη αθλήτρια του επί κοντώ «πέταξε» στα 4,55 μ. στο Φλάγκσταφ της Αριζόνα το Σάββατο(25/1), σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ. Θυμίζουμε ότι στις 18 του μήνα είχε ξεπεράσει τα 4,51 μ. στον κλειστό στίβο στο Ρένο των ΗΠΑ, ισοφαρίζοντας την μέχρι τότε καλύτερη επίδοσή της στον ανοιχτό.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μοιάζει να έχει αφήσει πίσω τα προβλήματα τραυματισμών, που την ταλαιπώρησαν καθ' όλη τη διάρκεια του 2013 και θέτει νέους στόχους και όρια για τον εαυτό της. Εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ενδέχεται να σπάσει και το φράγμα των 4,60 μ., επίδοση με την οποία θα συγκαταλέγεται πια στις κορυφαίες του αθλήματος.

Η νεαρή αθλήτριά μας σκοπεύει να συνεχίσει τους αγώνες της στον κλειστό στίβο, όπου κατέγραψε ρεκόρ με 4,51 μ. την προηγούμενη εβδομάδα, θέλοντας να φτάσει ακόμη ψηλότερα. Η διοργάνωση του Φλάγκσταφ, πάντως, ταιριάζει πολύ στην Στεφανίδη, αφού στον ίδιο αγώνα πέρυσι είχε ξεπεράσει τα 4,45 μ.

pallinipress.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ