2012-04-17 16:10:42
Φωτογραφία για Μουρίνιο:Θα αποσυρθώ στα 70 μου
Για 20 τουλάχιστον χρόνια θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα σόου του Ζοζέ Μουρίνιο τόσο στους πάγκους όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο "Special One" σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Audi Magazine" ξεκαθάρισε ότι θα εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο όταν φτάσει τα 70!

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Σκέφτομαι ότι το τέλος της καριέρας μου θα έρθει μετά από περίπου 20 χρόνια. Θέλω να σταματήσω μεταξύ των 65 και των 70 και το μόνο που επιθυμώ είναι να νιώθω περήφανος για την καριέρα μου.

Το ποδόσφαιρο θα είναι μέρος της ζωής μου μέχρι να αποσυρθώ, τότε θα τελειώσει από τη ζωή μου. Οταν θα πω τέλος, θα πάψω να είμαι μέλος της οικογένειας του ποδοσφαίρου".

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στη μαγεία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

"Μ' αρέσει τρομερά ο αγώνας. Είναι ρίσκο, δεν ξέρεις σε δύο ώρες αν θα είσαι ο ήρωας ή το θύμα της ιστορίας. Αν περάσουν 15 μέρες και δεν κοουτσάρω σε παιχνίδι μου φαίνεται ότι μου λείπει κάτι.


Ο κόσμος είναι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο και το καταλαβαίνω απόλυτα. Εδώ έχουμε να κάνουμε μ' ένα κοινωνικό φαινόμενο.

Ο χαρακτήρας τίθεται στην υπηρεσία του ταλέντου. Σέβομαι πολύ αυτούς που έχουν ταλέντο αλλά αυτοί που έχουν χάσει τη δυνατότητα να έχουν μια καριέρα με μεγάλη επιτυχία δεν με ενδιαφέρουν.

Για να γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να έχεις ένα ξεχωριστό ταλέντο. Μερικοί γεννιούνται μ' αυτό αλλά δεν φτάνουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο".

Στο bonusdeals.gr μπορείτε να βλέπετε καθημερινά μαζεμένες όλες τις

προσφορές όλων των site προσφορών. Με ένα κλικ τις έχετε μπροστά σας!

www.realmadridgr.eu in-fo-stires
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ