2012-04-17 16:16:04
Φωτογραφία για Άγγλος βουλευτής επικήρυξε τον Ομπάμα!
Ο πόλεμος των δυτικών χωρών κατά της τρομοκρατίας έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με τις ΗΠΑ και τις συμμάχους τους να επικηρύσσουν κατά καιρούς διάφορους τρομοκράτες και «τρομοκράτες» αντί μεγάλων χρηματικών ποσών. Μετά το θάνατο του Μπιν Λάντεν η «Αλ Κάϊντα» και άλλες οργανώσεις έχουν διάφορους επικεφαλείς και οι ΗΠΑ επιθυμούν να κόβουν ένα – ένα τα κεφάλια. Πριν από λίγες μέρες ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι προσφέρει αμοιβή 10 εκατομμυρίων δολαρίων για τον Χαφίζ Σαϊντ. Ο Σαίντ θεωρείται ο εγκέφαλος πίσω από την βομβιστική επίθεση το 2008 στην Βομβάη η οποία στοίχισε τις ζωές 160 αθώων ανθρώπων, ανάμεσα τους 6 Αμερικανών.

Ο ίδιος αρνήθηκε τη σύνδεσή του με την τρομοκρατική οργάνωση «Λασκάρ ι Ταίμπα» η οποία ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης αλλά οι ΗΠΑ δεν τον πίστεψαν και τον επικήρυξαν.

Ο Βρετανός βουλευτής Ναζίρ Αχμέντ, πακιστανικής καταγωγής, εξοργίστηκε από την ενέργεια αυτή και αποφάσισε να δράσει με το ίδιο νόμισμα.

Σε ομιλία του στην πόλη Χαριπούρ, 60 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας Ισλαμαμπάντ, έκανε γνωστό ότι προσφέρει ο ίδιος αμοιβή 10 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 16 εκ. δολάρια) για τη σύλληψη του Ομπάμα και του προκατόχου του Τζορτζ Μπους!

Ο Αχμέντ είπε ότι η επικήρυξη του Σαίντ αποτελεί «προσβολή για όλους τους Μουσουλμάνους» και πως «αν οι ΗΠΑ μπορούν να προσφέρουν αμοιβή για τον Σαίντ, μπορώ κι εγώ να κάνω το ίδιο για τους προέδρους τους».

Toυ Θεολόγου Αλεξανδράτου

ΠΗΓΗ: topontiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ