2014-02-03 21:42:09
Φωτογραφία για Περί Ερασιτεχνισμού Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης που ευαγγελίζεται η Αντιπολίτευση
Ο «ερασιτεχνισμός» του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης είναι αυτός που σταμάτησε στα όρια του οικιστικού ιστού της Δ.Κ.Πεντέλης μια φωτιά που ξεκίνησε από το Γραμματικό και δεν μπόρεσε να σταματήσει το Κράτος, γιατί:

- Α. Οι Εθελοντές πολέμησαν «ερασιτεχνικά» όλη τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή 24-25 Αυγούστου 2009 επιβραδύνοντας τη φωτιά από το Γερμανικό Νεκροταφείο Διονύσου μέχρι το ύψωμα Κατσουλιέρη Πεντέλης και το ΠΙΚΠΑ ώστε αυτή να φτάσει ημέρα στον οικιστικό ιστό.

- Β. Στον αγώνα τους αυτό δεν συμμετείχε ούτε ΕΝΑ πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

- Γ. Το Κράτος με το ξημέρωμα της Κυριακής 10:00 δεν μπόρεσε να στηρίξει τον αγώνα αυτό με τα απαραίτητα εναέρια μέσα αφού προσήλθαν μόνον 2 ελικόπτερα...

-Δ. Τοποθέτησαν έγκαιρα τέσσερεις (4) υδατοδεξαμενές πλήρωσης πυροσβεστικών ελικοπτέρων Ericsson κι έδωσαν τη δυνατότητα ανεφοδιασμού τους με νερό επί τόπου για συνεχείς πολλαπλάσιες ρίψεις.


• Με αυτόν τον «ερασιτεχνισμό» αντιμετωπίζοντας τη φωτιά του 2009 οι εθελοντές, γλίτωσαν την Πεντέλη, τη Ν.Πεντέλη, τα Μελίσσια, τα Βριλήσσια και το Σύνταγμα!

• Με αυτόν τον «ερασιτεχνισμό» ΚΑΜΙΑ εστία φωτιάς που εξεράγη στην Πεντέλη δεν εξελίχθηκε, χάρη στην πρόληψη και άμεση επέμβασή τους.

- Ε. Επιπρόσθετα, μήπως υπάρχει κανένας επαγγελματίας που να στήριξε το Εθελοντικό Κλιμάκιο με έμψυχο δυναμικό και εξοπλισμό στην 24ωρη αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων επί χρόνια;;;

Αυτός είναι ο «ερασιτεχνισμός» που ευαγγελίζονται με περιφρόνηση αντί να υποκλίνονται και με αυτόν θα συνεχίσουμε...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ