2014-02-07 15:45:44
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... Η ΕΦΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ!
Επιστροφή στα… βάσανα από σήμερα (07/02) για τον Ολυμπιακό, καθώς παίκτες και τεχνική ηγεσία θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ για προπόνηση.

Μετά το ρεπό που παραχώρησε χθες ο Γιώργος Μπαρτζώκας, οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα επανέλθουν σήμερα στο φαληρικό στάδιο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα τους με την Εφές Αναντόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για την προσεχή Πέμπτη (13/02, 20.00) και τα εισιτήρια έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση των οπαδών του Θρύλου.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην φυσικά του πρόσφατα χειρουργημένου στο γόνατο Έισι Λο. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έρχεται με… φόρα στην Ελλάδα, καθώς προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης στο 2-3. Στο 3-2 βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που από σήμερα θα ξεκινήσει σε εντατικό ρυθμό την προετοιμασία του.

Κανονικά υπολογίζονται από το τεχνικό επιτελείο των Πρωταθλητών Ευρώπης οι Σέντρικ Σίμονς, Μίρσα Μπέγκιτς, Ματ Λοτζέσκι και Γιώργος Πρίντεζης, οι οποίοι απουσίασαν -για το δικό του λόγο ο καθένας- από το τελευταίο παιχνίδι της Α1, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

Μοναδικός παίκτης που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, προς το παρόν, στην Ευρωλίγκα είναι ο Τζαμάριο Μουν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ