2023-06-09 13:54:42
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΔΗΡΑ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΕυχαριστώ τον ΑΓΓΕΛΟ ΣΙΔΗΡΑ, από το Αιτωλικό, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.....

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. ΜεσολογγίουΩς νέος άνθρωπος, που ασχολούμαι ως σεφ στο χώρο της εστίασης, βλέπω πως η ζωή μας εδώ έχει γίνει πολύ δύσκολη. Οι περισσότεροι από μας θέλουμε να μείνουμε και να προσφέρουμε στον τόπο μας αλλά οι συνθήκες δεν μας βοηθούν. Δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς να δημιουργηθούν αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας κι αναγκαζόμαστε να φεύγουμε για άλλα μέρη.Στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να εκλέξουμε Δήμαρχο με εμπειρία, ανιδιοτέλεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα κι αυτός είμαι σίγουρος πως είναι ο Γεωπόνος και Δικηγόρος, κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ.

Όλοι γνωρίζουν την προσφορά του, τη δυναμική και την προσωπικότητά του. Με μεγάλη μου χαρά συντάσσομαι μαζί του, στον αγώνα για την προκοπή του Δήμου μας. «Για να μην είμαστε ουραγοί στις εξελίξεις που τρέχουν», όπως λέει κι ο ίδιος. Καλώ δε τους νέους σαν κι εμένα να μας ακολουθήσουν στον ωραίο και τίμιο αυτόν αγώνα και θα είναι κι αυτοί χαρούμενοι. Δεν θα μετανιώσουν. 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΔΗΡΑΣ

 Ιδιωτικός Υπάλληλος - Σεφ

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ