2014-02-13 10:06:47
Φωτογραφία για Σοκ: Κινήθηκε το άγαλμα του Θόδωρου Κολοτρώνη!
Ως μήνυμα αγανάκτησης από τον ίδιο τον Κολοκοτρώνη, εναντίον της κατάργησης του Ιδρύματος Μελετών «Ο Γέρος του Μωριά» ερμηνεύεται η ξαφνική αλλαγή στάσης του αγάλματός του, μπροστά από την Παλιά Βουλή! Μόνο ως θαύμα μπορεί να εξηγηθεί αυτό που αντίκρυσαν σήμερα το πρωί, οι περαστικοί από την οδό Σταδίου. Το άγαλμα του αρχιστράτηγου της Επανάστασης, είχε πάψει να δείχνει και είχε βγάλει το σπαθί του ενώ την ίδια στιγμή το άλογό του, είχε σηκωθεί και αυτό από τον θυμό του στα δύο πόδια!

Το γεγονός μάλιστα ότι η αλλαγή αυτή συνέβη μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση του υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης για το κλείσιμο του Ιδρύματος Μελετών που φέρει το όνομά του και το οποίο κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς έκανε.

Όπως παρατηρούν, έγκυροι πολιτικοί αναλυτές, σύντομα πρέπει να περιμένουμε παρόμοιες αντιδράσεις αγαλμάτων και για τους υπόλοιπους φορείς που καταργούνται, καθώς με την απόφαση του υπουργείου πλήττεται βάναυσα η Παράδοση της Χρηματοδότησης Οργανισμών-Φάντασμα.


Από την ώρα που έγινε γνωστο το απίστευτο αυτό γεγονός, δίπλα στο άγαλμα του «Γέρου του Μοριά» στη Σταδίου, βρίσκεται η επίσημη συνομιλήτριά του Ραχήλ Μακρή σε μια προσπάθεια να τον ηρεμήσει. Μήνυμα συμπαράστασης, έστειλε επίσης και ο Χριστόδουλς Ξηρός, που πρόσφατα διεκδίκησε και αυτός τα δικαιώματα χρήσης του Κολοκοτρώνη.

Μετά τις εξελίξεις πάντως, αναμένεται εντολή Σαμαρά, για την ίδρυση «Φορέα για την αποκατάσταση των θιγμένων από την κατάργηση του Ιδρύματος Θόδωρος Κολοκοτρώνης».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
protagon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ