2014-02-17 10:20:08
Φωτογραφία για Η λίστα με τα κορυφαία δωρεάν Apps, για τον μήνα Φεβρουάριο vol.2 (iOS, Android, Windows Phones)
Αναζητήσαμε, δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας, με τις καλύτερες και βεβαίως δωρεάν εφαρμογές, για τον μήνα Φεβρουάριο.

Η εφαρμογές αφορούν "έξυπνες συσκευές", με λειτουργικά συστήματα iOS, Android και Windows Phone.

*Κλικ στους συνδέσμους των τίτλων των εφαρμογών, για απευθείας μεταφορά στα App Stores.

*Για ορισμένους χρήστες του φυλλομετρητή Mozilla Firefox, η εμφάνιση ορισμένων εικόνων, ίσως είναι αδύνατη. Ζητούμε την κατανόησή σας.

Top 5 Android Apps

Νο. 1: Farmakeia

Πρόκειται για την πλέον αξιόπιστη, αλλά και πληρέστερη εφαρμογή ενημέρωσης για εφημερεύοντα Φαρμακεία και Νοσοκομεία. Επιπλέον, θα λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές σε μη διατιμημένα φάρμακα και προϊόντα.

Τέλος, η εφαρμογή καλύπτει φαρμακεία και νοσοκομεία απ' όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας και μάλιστα, σας παρέχει μέσω των χαρτών της, αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης σε αυτά. Μέγεθος εφαρμογής 3MB, Android 2.2 ή νεότερη έκδοση.


Νο. 2: iPhone 5s Keyboard iOS 7

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή, που προσφέρει στην Android συσκευή σας, το περιβάλλον πληκτρολογίου του iOS7!

Εάν λοιπόν το περιβάλλον πληκτρολόγησης του λογισμικού iOS7, σας είναι πιο βολικό, δεν έχετε παρά να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη Android συσκευή σας. Μέγεθος 1MB, Android 2.3 ή νεότερη έκδοση.

No. 3: Pool 8 Ball Shooter

Ένα κλασικό και απλό παιχνίδι με εκατομμύρια θαυμαστές! Το "Pool 8 Ball Shooter", διακρίνεται και για το εύκολο "gameplay" του, αλλά και για τα περισσότερα από 500 επίπεδα, ώστε κυριολεκτικά, να μην το βαρεθείτε ποτέ!

Μέγεθος 1.6MB, Android 2.2 ή νεότερη έκδοση.

No. 4: Unroll Me

Το "Unroll me", είναι ένα άκρως "εθιστικό" puzzle game, με μόνο έναν κανόνα! -Συνδυάστε τα "τουβλάκια" με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσετε έναν διάδρομο για τη μπίλια!

Μέγεθος 12MB, Android 2.3 ή νεότερη έκδοση.

No. 5: Eureka

Κλείνουμε την λίστα των Android εφαρμογών με ένα σπουδαίο και πάρα πολύ χρήσιμο Application.

Το "Eureka", περιέχει όλες τις σημαντικές πληροφορίες για την επικοινωνία (τηλέφωνα, emails, διευθύνσεις στο χάρτη) με τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.). Επιπλέον, υπάρχουν και καταχωρήσεις βασικών στοιχείων για "Μη Φυσικά Πρόσωπα" με βάση τον αριθμό του φορολογικού τους μητρώου (Α.Φ.Μ)

Μέγεθος 4.6MB, Android 1.6 ή νεότερη έκδοση.

Top 5 iOS Apps

No. 1: 3D Brain

Το "3D Brain", είναι μια εκπαιδευτική εφαρμογή, που μας παρουσιάζει σε τρισδιάστατο περιβάλλον την ανατομία, τη δομή και τις λειτουργίες τους ανθρώπινου εγκεφάλου. Επίσης, η εφαρμογή περιγράφει την κάθε πιθανή δυσλειτουργία, καθώς τις επιπτώσεις των συμπτωμάτων της.

Μέγεθος 57.3MB, iOS 5.0 ή νεότερη έκδοση.

Νο. 2: Fit Brains Trainer

Το "Fit Brains Trainer", είναι μια εφαρμογή που περιέχει πάρα πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια με εκπαιδευτικό χαρακτήρα! Αναλυτικά, θα βρείτε διαφόρων τύπων Quiz ή Puzzle Games, το οποία συμβάλουν στην εξάσκηση της μνήμης και την βελτίωση των αντανακλαστικών σας.

Αξίζει δε να αναφέρουμε, πως με βάση την αξιολόγησή της σε περισσότερες από 90 χώρες, η εφαρμογή βρίσκεται στην πρώτη θέση των εκπαιδευτικών λογισμικών του "iTunes".

Μέγεθος 25.1MB, iOS 6.0 ή νεότερη έκδοση.

No. 3: Epocrates

Μια επιστημονική εφαρμογή, που διαθέτει εξαιρετικές πληροφορίες για την δομή και τις επιπτώσεις των φαρμάκων. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά την πλήρη "συνταγή" ενός φαρμάκου, υποκατάστατά του ή και εναλλακτικές επιλογές.

Επιπροσθέτως, μέσω της επιστημονικής αριθμομηχανής, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε συγκρίσεις και υπολογισμούς. Τέλος, θα βρείτε πληροφορίες για τους κωδικούς των φαρμάκων, καθώς και πληροφορίες για τις φαρμακοβιομηχανίες που τα παρασκευάζουν.

Μέγεθος 79.7MB, iOS 6.0 ή νεότερη έκδοση.

No. 4: Pregnancy +

Πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό με σημαντικές πληροφορίες για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Θα βρείτε αναλυτικές καθημερινές πληροφορίες και για την ανάπτυξη του εμβρύου, παρακολούθηση της υγείας σας και του σωματικού σας βάρους, καθώς και πλήρες ημερολόγιο για τις ιατρικές σας επισκέψεις.

Μέγεθος 42.7MB, iOS 5.0 ή νεότερη έκδοση.

No. 5: Current Elevation

Το "Current Elevation", είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο προσδιορισμού θέσης, καθώς και υπολογισμού υψομέτρου. Επίσης, θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών τύπων χαρτών.

Μέγεθος 2.4MB, iOS 5.0 ή νεότερη έκδοση.

Top 5 Windows Phone Apps

No. 1: English For Kids

Σούπερ απλή, εκπαιδευτική και πολύ χρήσιμη εφαρμογή, που θα σας βοηθήσει στην εκμάθηση των βασικών Αγγλικών. Σαφώς εξαιρετική για παιδιά, αλλά και για τους μεγαλύτερους που νιώθουν ακόμα παιδιά!

Μέγεθος 5MB, Windows Phone 8.

No. 2: Google Maps Now

Το "Google Maps Now", είναι η κορυφαία εφαρμογή πλοήγησης και χαρτών, για Windows Phones!

Μέσω αυτής της εφαρμογής, θα βρείτε πληροφορίες για την τρέχουσα θέση σας, την αναζήτηση διευθύνσεων, εναλλακτικές διαδρομές Μέγεθος,

No. 3: PC Remote

Χρηστική και απλή εφαρμογή για την διαχείριση του υπολογιστή σας από απόσταση, μέσω του έξυπνου τηλεφώνου σας. Ρυθμίστε την ένταση του ήχου, σταματήστε την αναπαραγωγή ενός βίντεο, ανοίξτε ένα πρόγραμμα ή κλείστε τον υπολογιστή σας.

Μέγεθος 3MB, Windows Phone 7.5, 8.

No. 4: 627.AM

To "627.AM", είναι μια κορυφαία ατζέντα για το τηλέφωνό σας. Ενεργοποιήστε υπενθυμίσεις, λάβετε πληροφορίες για τον καιρό, φτιάξτε το πρόγραμμά σας ή απλώς προσθέστε τις σημειώσεις σας.

Μέγεθος 6MB, Windows Phone 7.5, 8.

No. 5: Metro Compass

Πρόκειται για την πλέον λειτουργική και αξιόπιστη εφαρμογή πυξίδας για Windows Phones. Πολύ απλή στη χρήση της και με πολύ εύκολο μενού.

Μέγεθος dwrean.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ