2014-02-22 14:27:14
Φωτογραφία για ΝΕΟ... ΑΙΜΑ ΣΤΗ Williams
Τον 21χρονο Φελίπε Νασρ ως δοκιμαστή της ομάδας ανακοίνωσε η Williams. όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Την απόκτηση του Φελίπε Νασρ ως δοκιμαστή και τρίτο πιλότο ανακοίνωσε η Williams. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος την περσινή σεζόν συμμετείχε στο GP2, στο οποίο ολοκλήρωσε τη χρονιά στην τέταρτη θέση.

Ο Νασρ ο οποίος θα συμμετέχει στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής χαρακτήρισε την εν λόγω μεταγραφή του ως μια φανταστική ευκαιρία για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ακόμη, δήλωσε πως είναι τιμή του να είναι μέλος της οικογένειας της Williams για λογαριασμό της οποίας έχουν οδηγήσει σπουδαίοι Βραζιλιάνοι πιλότοι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην οικογένεια της Williams. Έχουν μια σπουδαία ιστορία στο σπορ και κορυφαίους Βραζιλιάνους πιλότους στην ιστορία τους. Συνεπώς, είναι τιμή για μένα να είμαι σε αυτή την ομάδα από την οποία έχουν περάσει οι Σένα, Πικέ και Μάσα. Είναι μια φανταστική ευκαιρία για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Δεν μπορώ να περιμένω να βρεθώ πίσω από το τιμόνι του μονοθερσίου στην πίστα του Μπαχρέιν».


Σίγουρος πως ο Νασρ θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα μονοθέσιο παρουσιάστηκε το αφεντικό της ομάδας, Φρανκ Γουίλιαμς.

«Με το να παίρνει μέρος στις ελεύθερες δοκιμές ο Φελίπε θα έχει μια ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες τους. Είμαι σίγουρος πως θα είναι μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ των πιλότων μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ