2014-03-02 15:27:32
Φωτογραφία για ΥΠΟΥΛΟΣ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ...
Ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπάρχει φλεγμονή στο γόνατο του και πρόσθετη φθορά στο χρόνιο πρόβλημα τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Βάσει των αποτελεσμάτων φαίνεται πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει πρόβλημα και θα πρέπει να ξεκουραστεί για ένα διάστημα, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση την προσεχή Τρίτη.

Δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, αλλά θα δοκιμάσει να προπονηθεί την επόμενη ημέρα και φυσικά την παραμονή του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, όπου ουσιαστικά θα φανεί εάν ο "Kill Bill" θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στο κρισιμότατο παιχνίδι κόντρα στους Ιταλούς.

Πάντως, ο τραυματισμός του είναι "ύπουλος" και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Δεν μπορεί να ζορίσει το γόνατό του, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα αντιμετώπιζε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα στη συνέχεια. Αλλωστε, ο αρχηγός του πρωταθλητή Ευρώπης παίζει χωρίς ξεκούραση χειμώνα καλοκαίρι από πολύ μικρή ηλικία και όπως είναι λογικό αυτό έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο γόνατό του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ