2024-01-25 21:12:52
Φωτογραφία για Τρένο στο Bad Driburg προσέκρουσε σε πεσμένο δέντρο και εκτροχιάστηκε. Κανένας τραυματισμός
Ένα περιφερειακό τρένο στη γραμμή RB 84 χτύπησε ένα πεσμένο δέντρο κοντά στο Bad Driburg και εκτροχιάστηκε. Ωστόσο, κανείς δεν τραυματίστηκε.

dorstenerzeitung.de

Ένα περιφερειακό τρένο εκτροχιάστηκε λόγω πεσμένου δέντρου κοντά στο Bad Driburg στην Ανατολική Βεστφαλία. Ωστόσο, κανείς δεν τραυματίστηκε. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας τρένων Nordwestbahn δήλωσε στο γερμανικό πρακτορείο Τύπου την Τετάρτη. Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία, στο τρένο επέβαιναν περίπου 50 επιβάτες. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το τρένο το πρωί της Τετάρτης και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία.

Γύρω στις 8:23 π.μ. το τρένο χτύπησε στο πεσμένο δέντρο και στη συνέχεια το τρένο πήδηξε από τις γραμμές αλλά δεν ανατράπηκε. Αυτό εξήγησε εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας. Εξαιτίας των ριπών του ανέμου στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία , το δέντρο προφανώς ανατινάχτηκε.

Σύμφωνα με το Nordwestbahn, η απομάκρυνση του τρένου θα πρέπει να διαρκέσει μέχρι το βράδυ γιατί θα πρέπει να φτάσει βοήθεια. Μόνο τότε θα ληφθεί απόφαση για το εάν και πότε θα ανοίξει ξανά ο χώρος του ατυχήματος, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Nordwestbahn.

Το τρένο RB 84 εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Paderborn και Kreiensen στην Κάτω Σαξονία. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, δεν υπάρχει ακόμη εκτίμηση για τις ζημιές στο τρένο.

Ατυχήματα υπήρξαν επίσης και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας λόγω των ριπών του ανέμου . 

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ