2014-03-03 11:14:13
Φωτογραφία για ΤΟ... ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ ΠΟΥ «ΕΚΑΨΕ» ΤΟΝ ΜΟΥΝ (ΡΗΟΤΟ)
Ένα... «τιτίβισμα» του Τζαμάριο Μουν την παραμονή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ την περασμένη Παρασκευή (28/2) αποτέλεσε την… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στην έξοδο τον 34χρόνο Αμερικανό φόργουορντ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ο Μουν την παραμονή του κρίσιμου αγώνα κόντρα στην Φενέρ έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter: «Ήμουν επτά χρόνια σε μικρά πρωταθλήματα μέχρι να παίξω στο ΝΒΑ. Έχω μόνο ένα πράγμα στο μυαλό. Να επιστρέψω και να αποδείξω ότι ανήκω εκεί».

Οι ερυθρόλευκοι θεώρησαν ότι το «τιτίβισμα» του Μουν ήταν μια ακόμη απόδειξη ότι ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει στο μυαλό του να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η προσωπική διάκριση.

Είχαν προηγηθεί βέβαια περιστατικά που έδειχναν ότι ο Μουν κινείται σε άλλους ρυθμούς από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ την επόμενη ημέρα στο ματς κόντρα στην Φενέρ η εμφάνιση του ήταν αποκαρδιωτική και με τον Αμερικανό στην πεντάδα η τουρκική ομάδα στο τελευταίο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου ξέφυγε στο σκορ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ