2014-03-03 11:15:18
Φωτογραφία για Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/3
ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σας άποψη θα βγει με έναν εκρηκτικό τρόπο στην επιφάνεια. Κάτι καινούργιο θα σας δώσει την δυναμικότητα στην έκφραση. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα είναι κάπως εκκεντρικές αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς.

Ερωτικά: Είστε στα καρφιά γιατί νιώθετε ότι κάτι καινούργιο πάει να βγει στην επιφάνεια και αυτό πιθανόν να σας παροτρύνει να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. Ακόμα και σε μια σχέση που είναι να τελειώσει και εκεί θα δράσετε δυναμικά γιατί κάτι λέει το ένστικτό σας ότι όσο περιμένετε δεν γίνεται τίποτα. Αντίθετα μια λύση μπορεί να παρουσιαστεί μετά από την πρωτοβουλία που θα πάρετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε με ποιο τρόπο θα βρεθείτε σε μια πρωτοποριακή κατάσταση η οποία πιθανόν να σας κάνει να σταματήσετε την ρουτίνα που σας δημιουργεί όχι μόνο πλήξη αλλά και ατυχία στα οικονομικά. Χρειάζεστε μεγαλύτερη δράση αλλά ίσως να δυσκολεύεστε από τις συνθήκες.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε αναλάβει να βγείτε από ένα τέλμα το οποίο σας βάζει μεν σε μια νέα ταλαιπωρία αλλά τουλάχιστον θα σας δώσει μεγαλύτερη δράση. Ένα μυστικό που μπορεί να αποκαλυφτεί ίσως σας έρθει ξαφνικό αλλά τουλάχιστον θα γνωρίσετε κάτι που δεν το είχατε αντιληφθεί.

Ερωτικά: Η επαφή με Κριό ή Ζυγό μερικές φορές δεν είναι εύκολη γιατί δεν μπορείτε να έρθετε πολύ κοντά λόγω της απόστασης που βρίσκεστε. Αν επιμείνετε θα δείτε ότι θα υπάρχει ανταπόκριση. Προσέξετε όμως μην το δείτε σαν συμβιβασμό γιατί θα νιώσετε μεγάλη καταπίεση.

Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε περιορισμένοι γιατί δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Ίσως η ξαφνική επαφή με έναν άτομο που σας λέει κάποιες αλήθειες να σας κάνει να νιώθετε κάπως αδικημένοι αλλά θα λύσετε τα θέματα που έχουν προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μπορεί να προστεθούν στους φίλους σας κάποια εκκεντρικά πρόσωπα τα οποία με τον τρόπο τους θα εκφράσουν την ελεύθερη πλευρά του εαυτού σας. Ιδέες πολύ πρωτοποριακές θα είναι το αντικείμενο των συζητήσεων σας.

Ερωτικά: Η προσωπική σας άποψη για ένα άτομο μπορεί να αλλάξει ξαφνικά να μετατραπεί σε ένα μεγάλο έρωτα γιατί θα τον δείτε τελείως διαφορετικά όχι ότι πριν δεν έπαιζε κάτι αλλά τώρα θα γίνει πιο έντονο κυρίως με Κριό ή Ζυγό. Με τον Αιγόκερω ή θα έχετε το πάνω χέρι ή θα νιώθετε ότι έχετε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και παίρνετε αποστάσεις.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε διάθεση να πειραματιστείτε. Προς το παρόν θα παραμείνετε μόνο στις συζητήσεις και μετά θα δείτε πως θα βγείτε από το αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι μια ημέρα που μπορεί να έχετε μεγάλη ανυπομονησία για όλα τα θέματα και πιθανόν να δημιουργηθεί ένταση, εκνευρισμός ή ακόμα και ένας διαπληκτισμός με τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Επίσης ο δυναμισμός που θα έχετε ή η διάθεση να φανείτε προς τα έξω πιθανόν να σας αναστατώσει περισσότερο από το κανονικό.

Ερωτικά: Αν θέλετε να είστε μαζί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κρατήστε τις αποστάσεις για να μην υπάρχουν διαπληκτισμοί. Αν μάθετε κάτι που θα σας φανεί σαν αποκάλυψη, να το διερευνήσετε πρώτα γιατί μπορεί να είναι μια προσωπική άποψη και πιθανόν να γίνουν λάθη. Η σχέση με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω θα έχει διάφορες αναταράξεις.

Καριέρα & Οικονομικά: Σας τρώει η ανυπομονησία γιατί δεν μπορείτε ως συνήθως να περιμένετε και ίσως να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες που τελικά θα σας βλάψουν. Το ζητούμενο είναι να μην γίνουν λάθη και συγχρόνως να ξεκόψετε από κάτι που δεν σας προοδεύει.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθετε πολύ ισχυροί και δεν δέχεστε καμία παρέμβαση από τρίτους. Μερικές φορές σαν βασιλιάς περιμένετε αλλά τώρα δράτε πολύ δυναμικά γιατί δεν αντέχετε να βρίσκεστε υπό των άλλων. Ίσως να μην σας ενδιαφέρει αν ακυρωθείτε ή όχι και καλά κάνετε.

Ερωτικά: Η δυναμικότητα μερικές φορές είναι σημαντική στο να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Αυτό μετράει πολύ στην σχέση σας γιατί το πρόσωπο που είστε μαζί θα αναθεωρήσει κάποιες απόψεις που έχει για σας και σίγουρα θα λειτουργήσει καλύτερα . Η επιστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν και κυρίως ενός Ζυγού θα σας κάνει να νιώσετε ότι θα πάρετε την ρεβάνς.

Καριέρα & Οικονομικά: Η συνύπαρξη με άτομα που μπορεί να μην ταιριάζετε πολύ αλλά τελικά κάτι θα καταφέρετε, σίγουρα θα σας βγάλει από αδιέξοδα. Μια πληροφορία από το εξωτερικό μπορεί να σας βάλει στην πρίζα για να δράσετε γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλετε να βγάλετε στην επιφάνεια όλα σας τα απωθημένα και κυρίως τα ψυχολογικά , να ελαφρύνετε και να μεταδώσετε και στους γύρω σας μια αίσθηση ότι είστε συνειδητοί σε οποιαδήποτε απόφαση και να πάρετε. Μέσα από αυτό θα περάσετε περισσότερο τις ιδέες σας.

Ερωτικά: Η προσωπική σας γνώμη μετράει πολύ περισσότερο από άλλες φορές γιατί δείχνετε ότι ίσως δεν συμβιβάζεστε ακόμα και στο σεξουαλικό θέμα. Οι απαιτήσεις σας πιθανόν να εκπλήξουν το πρόσωπο που είστε μαζί. Από την άλλη ο Κριός θα είναι έτοιμος να σας ανταποκριθεί.

Πηγή: Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/3 ~ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙ
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ