2014-03-03 15:20:56
Φωτογραφία για Κτήνος βίασε και προσπάθησε να σκοτώσει 46χρονη στο Ρέθυμνο
Σοκάρει ο απίστευτος εφιάλτης που βίωσε μια 46χρονη στο Ρέθυμνο από ένα κτήνος που την βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει χτυπώντας το κεφάλι της μανιασμένα στο έδαφος Η 46χρονη επέστρεφε πεζή στην οικία της, όταν ένας 30χρονος Πακιστανός, κάνοντας χρήση σωματικής βίας, την οδήγησε σε ερημικό, σκοτεινό σημείο και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Στη συνέχεια προκειμένου να κάμψει την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε η παθούσα, αποπειράθηκε να την σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος.

Η παθούσα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η προανάκριση όπως αναφέρει το flashnews.gr, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ο 30χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό 46χρονης ημεδαπής.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ