2014-03-04 17:34:17
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΟΥΖΑΪ
Ο Αντνάν Γιανουζάι μίλησε για τα ποδοσφαιρικά είδωλα που είχε όταν ήταν μικρότερος και αναφέρθηκε στα τεράστια ποδοσφαιρικά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που παρακολουθούσε τόσα χρόνια.

«Σαν παιδί πάντα παρακολουθούσα τους μεγάλους ποδοσφαιριστές και τα μεγάλα παιχνίδια. Λάτρευα να βλέπω τον Ζιντάν, τον Ρικέλμε και τον Κακά. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιον από τους τρείς, αλλά έβλεπα στον καθένα διαφορετικά στοιχεία. Ήμουν αρκετά μικρός όταν ο Ζιντάν βοήθησε τη Γαλλία να κατακτήσει το Μουντιάλ του 1998, αλλά τον παρακολουθούσα τα επόμενα χρόνια συνεχώς», είπε αρχικά ο νεαρός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε λέγοντας και για άλλους ποδοσφαιριστές:

«Όταν ήμουν μικρός, αγαπούσα πολύ το ποδόσφαιρο και πραγματικά το απολάμβανα να παρακολουθώ τέτοιους παίκτες. Αν σε κάποιον αρέσει ο Ροναλντίνιο, για παράδειγμα, θέλει να βλέπει τις ικανότητες του, αφού ξέρει πως μπορεί να κάνει τα πάντα με την μπάλα. Δεν επικεντρώθηκα ποτέ σε κάποιον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, αφού υπάρχουν εξαιρετικοί δεξιοπόδαροι, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Περιτριγυρίζομαι από εξαιρετικούς παίκτες εδώ στην Γιουνάιτεντ και μαθαίνω καθημερινά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ