2014-03-04 17:31:07
Φωτογραφία για ΠΑΙΔ(Ε)ΙΑ ΟΧΙ ΒΙΑ: Εκδήλωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος  «Comenius Regio 2013 -2015:Εκφοβισμός των Εφήβων: Τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης στο σχολικό περιβάλλον Ελλάδας και Κύπρου».

Η εκδήλωση με θέμα:«ΠΑΙΔ(Ε)ΙΑ ΟΧΙ ΒΙΑ» θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 και ώρα από 19:00 έως 21:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).

Την έναρξη της εκδήλωσης θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κος Αθανάσιος Φαλούκας και ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης κος Παναγιώτης Μανούρης.  

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων θα στείλουν το δικό τους μήνυμα: «ΣΤΟΠ στο σχολικό εκφοβισμό – Αξία στην ομαδικότητα» μέσα από πολύπλευρες καλλιτεχνικές δημιουργίες.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ