2014-03-04 19:44:54
Φωτογραφία για ΣΤΑ... ΜΑΛΑΚΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ!
Ο Ολυμπιακός δεν είχε αφήσει απαρατήρητα τα εμετικά σχόλια του Παναγιώτη Παναγιωταρά, καθώς υπέβαλλε αγωγή εναντίον του, ενώ το θέμα πήγε και στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Μάλιστα, τόσο ο φυσιοθεραπευτής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσο και η ομάδα του τιμωρήθηκαν, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη. Ο φυσικοθεραπευτής της "πράσινης" ΚΑΕ με απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για έναν μήνα και οι «πράσινοι» με 1.650,00 €.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφορικά με την τιμωρία της ΚΑΕ ΠΑΟ, σημειώνεται ότι:

«1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δημόσιες δηλώσεις υπαλλήλου της που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, σε βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 1.650,00 € και

2. Επιβάλλεται στον κ. Παναγιώτη Παναγιωταρά, φυσιοθεραπευτή της ως άνω ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, σε βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά και μέχρι ένα (1) μήνα».

Βέβαια, η ποινή είναι χάδι για τον Παναγιωταρά, καθώς είπε όσα είπε για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός τους δυσφήμισε και η ποινή απαγόρευσης για έναν μήνα σε όλα τα γήπεδα, δεν είναι τίποτα για τον φυσικοθεραπευτή των «πράσινων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απολύστε τα ρουσφέτια σας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απολύστε τα ρουσφέτια σας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ