2014-03-05 15:40:36
Φωτογραφία για ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΣΜΑΪΧΕΛ...
Ο παλιός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πίτερ Σμάιχελ εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος από την παρουσία κάποιων παικτών των «κόκκινων διαβόλων», όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του.

Ο Δανός, υποστήριξε πως για την εικόνα της ομάδας φέτος δεν ευθύνεται ο Ντέιβιντ Μόγιες, αλλά ένας μεγάλος αριθμός παικτών στο ρόστερ που εμφανίζονται... αδιάφοροι.

«Πιστεύω πως ο Ντέιβιντ είναι μία εξαιρετική επιλογή. Έχει την ικανότητα να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, το έδειξε και στην Έβερτον. Στη Γιουνάιτεντ θέλουμε οι προπονητές μας να μένουν για πολύ καιρό, αλλά αυτή τη σεζόν είναι πολύ δύσκολη για εκείνον. Μαθαίνει πολλά για τον εαυτού του, όλοι θα μάθουν για εκείνον και θα βγει δυνατότερος».

Εξέφρασε επίσης την άποψη του πως το καλοκαίρι πρέπει να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες, αλλά και να αποχωρήσουν κάποιοι από το φετινό ρόστερ.

«Νομίζω πως χρειάζεται να αποκτήσει κάποιους παίκτες. Δεν ξέρω πόσους. Αλλά πιστεύω πως εξίσου σημαντικό είναι να διώξει παίκτες. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που είμαι απογοητευμένος. Για να είσαι παίκτης της Γιουνάιτεντ έχεις ευθύνες. Παλεύεις, δεν τα παρατάς. Πρέπει να προσπαθείς», τόνισε και συνέχισε:

«Έχω δει μέσα στη σεζόν, κάποιοι παίκτες δεν το κάνουν και αυτό με απογοητεύει. Πιστεύω πως πρέπει να μάθουμε σε ποιον πιστεύουμε και σε ποιον όχι. Αυτό το καλοκαίρι, πιστεύω πως θα δείτε πολλούς παίκτες να αποχωρούν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ