2014-03-05 15:27:50
Φωτογραφία για Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ... ΤΟΥΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε για τη συμμετοχή του στο διεθνές φιλικό των φίλων Ζιντάν και Ρονάλντο με τη Γιούνγκ Μπόις, αλλά και για τη θέση του τερματοφύλακα στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm για:

-την παρουσία του στο χθεσινό (04/03) φιλικό των φίλων Ζιντάν και Ρονάλντο με την Γιούνγκ Μπόις:

«Ήταν πάρα πολύ ωραία, αφού ήταν εκεί η αφρόκρεμα της τελευταίας δεκαετίας. Ρονάλντο, Ζιντάν, Μαντλίνι, Φίγκο, Ιέρο και άλλοι… Ήταν μία συγκέντρωση αρκετών σπουδαίων ποδοσφαιριστών που ήταν για τον δοκιμαζόμενο λαό των Φιλιππίνων. Είναι σημαντικό να συμμετέχουμε σε τέτοιες δραστηριότητες και δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια έγινε ένα τέτοιο φιλικό στην Ελλάδα, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρέπει να γίνονται τέτοιες προσπάθειες. Ήταν εκεί και ο Μισέλ Πλατινί, όμως δεν μας έκανε την τιμή να παίξει. Η φανέλα του υπήρχε, αλλά δεν θέλησε να παίξει. Οι πιο πολλοί γνωρίζονται μεταξύ τους και έχουν πολύ καλές σχέσεις. Όσο μπορούμε να παίζουμε, είναι καλό να δίνουμε τέτοιους αγώνες».


-τον πιο «φιτ» ποδοσφαιριστή του χθεσινού αγώνα:

«Ήταν ο Κάραγκερ και ο Ζαμπρότα που σταμάτησαν πριν από μερικούς μήνες. Όμως εκείνοι που μου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο Ζιντάν και ο Φίγκο. Ο Μαλντίνι είχε πρόβλημα με το γόνατο, όπως και ο Γκατούζο. Ο Σούκερ ήρθε με κιλά παραπάνω και του είπα πως έχει τα κατάλληλα κιλά για πρόεδρος».

-τους Σηφάκη, Καρνέζη, Γλύκο, Διούδη, Καπίνο και Τζόρβα, που διεκδικούν θέση στην αποστολή της εθνικής για το Μουντιάλ:

«Υποθετικά δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Δυστυχώς, ο Ορέστης (Καρνέζης) είναι εκτός αγώνων με τον σύλλογό του και είναι αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Το κίνητρο της Εθνικής για να αποδείξει την αξία του, όπως φαίνεται και από την αλλαγή ομάδας, είναι πολύ μεγάλο και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει. Ίσως χρειαζόταν περισσότερα φιλικά και ίσως θα έπρεπε τώρα να είναι στην αποστολή. Ο Ορέστης χρειάζεται να παίζει σε τέτοια ματς. Ο κ. Σάντος θέλει να δει και τα άλλα παιδιά και θα είναι δύσκολο για τον προπονητή να λάβει την τελική απόφαση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ