2014-03-07 19:36:56
Φωτογραφία για ΟΙ... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ!
Όταν πριν από δύο καλοκαίρια έπαιρνε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, άπαντες μίλαγαν με τα καλύτερα λόγια τονίζοντας πως πρόκειται για έναν από τους ανερχόμενους Έλληνες τερματοφύλακες! Ο λόγος για τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος μπορεί να μην έχει πάρει μέρος σε επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού, με την πρώτη ομάδα γιατί είχε αγωνιστεί πέρσι με τους Νέους, αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο έχει δουλέψει αρκετά στο Ρέντη υπό τις οδηγίες του Αλέκου Ράντου.

Δουλειά η οποία του «βγαίνει» τώρα στον Φωστήρα, όπου αγωνίζεται από τον Γενάρη ως δανεικός και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στο διπλό των Ταυριωτών στην Παναχαϊκή με 1-0! Με τον νεαρό γκολκίπερ να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του και ο ίδιος μιλώντας στον «Γαύρο», να τονίζει: «Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά το θετικό είναι ότι νικήσαμε. Είχα αρκετό καιρό να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο και είμαι χαρούμενος που έπαιξα ξανά. Πήγα καλά και το ευχαριστήθηκα, από εκεί και πέρα συνεχίζουμε γιατί έχουμε και τώρα δύσκολο ματς.


Είναι ευκαιρία για εμένα στον Φωστήρα να αγωνιστώ για να βελτιωθώ και να επιστρέψω στον Ολυμπιακό καλύτερος».

Σε ερώτηση για το πόσο πιστεύει ο ίδιος ότι έχει βελτιωθεί απ’ όταν πήγε στο Ρέντη, σχολίασε: «Είναι μεγάλη η βελτίωσή μου και έχω δουλέψει αρκετά αυτά τα χρόνια και σε αυτό με έχει βοηθήσει πολύ και ο Αλέκος Ράντος. Με έχουν βοηθήσει όμως και οι υπόλοιποι τερματοφύλακες Ρόι (Κάρολ), Ρομπέρτο και Μπάλας (Μέγιερι). Έχουμε δουλέψει αρκετά επάνω στις αδυναμίες μου με τον Ράντο.

Έχω όμως πολλά να μάθω ακόμα και εκτός από τις προπονήσεις με την ομάδα κάνω και ατομικές προπονήσεις για να βελτιωθώ».

Συνεχίζοντας για τον Ρομπέρτο, συμπλήρωσε: «Ο Ρομπέρτο είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και χαρακτήρας πραγματικά είναι πολύ καλό παιδί και με έχει βοηθήσει αρκετά, μου μίλαγε πολύ για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρομαι μέσα στο γήπεδο και μαθαίνω από αυτόν. Έχει πολλά να μου δώσει. Αξιζε να μείνει στον Ολυμπιακό και οι εμφανίσεις του έδειξαν», ενώ για τον Ρόι Κάρολ:

«Τον Κάρολ τον έχω σαν ποδοσφαιρικό μου πατέρα. Είναι πολύ δυναμικός χαρακτήρας και μεγάλη προσωπικότητα και με έχει βοηθήσει πολύ.

Κυρίως στη συμπεριφορά μου μέσα στο γήπεδο και έχω δει πράγματα απ’ αυτόν που πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν στην καριέρα μου».

Καλά λόγια είπε όμως και για τον κολλητό του από τον Θρύλο, Τάσο Παπάζογλου: «Φίλος μου καλός από την ομάδα είναι και ο Τάσος Παπάζογλου και με έχει βοηθήσει πολύ από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό και είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, με όλα τα παιδιά κάνουμε παρέα αλλά με τον Τάσο είμαστε κολλητοί».

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ανέφερε: «Είναι πολύ καλός χαρακτήρας ο κύριος Μίτσελ και για εμένα είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί και μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει και που συμπεριφέρεται στους ποδοσφαιριστές. Και το πλάνο που έχει στο μυαλό του το περνάει εύκολα στους παίκτες και αυτό αποδίδει και μέσα στο γήπεδο».

Οσον αφορά τους δικούς του στόχους: «Αυτό που θέλω είναι να παίξω καλά στον Φωστήρα και να επιστρέψω στον Ολυμπιακό έτοιμος και να προσφέρω στην ομάδα. Το όνειρό μου είναι να καθιερωθώ και να παίξω στον Ολυμπιακό», ενώ για τη φετινή ομάδα του Θρύλου:

«Έχουμε πραγματικά πάρα πολύ καλή ομάδα και στα αποδυτήρια επικρατεί υγεία και όλοι οι παίκτες είμαστε καλά μεταξύ μας. Με τη Μάντσεστερ στην Αγγλία πρέπει να πάει η ομάδα σαν να είχε έρθει το πρώτο ματς 0-0. Θέλει υπομονή και πείσμα για να έρθει η πρόκριση στους “8’ και πιστεύουμε στους εαυτούς μας και νομίζω ότι αν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

«Ευλογία να παίζω μαζί με Σαβιόλα»

Είναι μόλις 22 ετών, αλλά στον Ολυμπιακό συνεργάστηκε με ποδοσφαιριστές όπως οι Κάρολ, Σαβιόλα, Ντομίνγκεζ και άλλους που είναι γνωστοί σε όλη την Ευρώπη. Ο ίδιος τόνισε: «Είναι ευλογία για εμένα αυτό. Και για να καταλάβετε ότι είναι σαν όνειρο, στο βιντεοπαιχνίδι Pro έπαιρνα πάντα την ομάδα που βρισκόταν ο Σαβιόλα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τέτοιες προσωπικότητες δίπλα σου και μαθαίνεις».

Οσον αφορά τον Φωστήρα και το γεγονός ότι έχει συμπαίκτες και από τον Ολυμπιακό: «Όλα τα παιδιά από τον Φωστήρα από την πρώτη στιγμή μου φέρθηκαν σωστά, αλλά έχω και τα παιδιά από τους Νέους (Λύρα, Γκίνο) και με τον Ρουγκάλα γενικότερα είμαστε κολλητοί οπότε αυτό με βοήθησε να μπω στο κλίμα πιο γρήγορα».

Οι Ταυριώτες τα πάνε αρκετά καλά στον δεύτερο γύρο και ο Γιαννιώτης συμπληρώνει: «Προσφέρουμε και βοηθάμε τον Φωστήρα και μέχρι στιγμής είναι θετικά τα σχόλια όλων για τις εμφανίσεις μας.

Θα συνεχίσουμε έτσι και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι οφ και αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό που έχει γίνει στον δεύτερο γύρο είναι απίστευτο, είμαστε η καλύτερη ομάδα του δεύτερου γύρου».

Και φυσικά έχει να πει μία καλή κουβέντα και για τον προπονητή του Τζάκι Ματάισεν: «Είναι πολύ καλός προπονητής και δεν είναι σε καμία περίπτωση για Β’ Εθνική, είναι Ευρωπαίος προπονητής».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ