2014-03-10 19:56:04
Φωτογραφία για «ΧΤΥΠΑΕΙ»... ΤΣΙΤΣΑΡΙΤΟ Η ΙΝΤΕΡ
Οι Νερατζούρι θέλουν τον Χαβιέρ Ερνάντες, αλλά δίνουν λιγότερα απ' όσα ζητάει η Γιουνάιτεντ, την ώρα που ο Μεξικανός επιθετικός εμφανίζεται θετικός.

Μετά την απόκτηση του Νεμάνια Βίντιτς και τις φήμες για τον Φερνάντο Τόρες, ο Ερίκ Τοχίρ φαίνεται πως έχει βάλει στο... στόχαστρο ακόμα έναν παίκτη από την Πρέμιερλιγκ. Ο Χαβιέρ Ερνάντες είναι σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ εκείνος που τον απασχολεί αν και θα πρέπει να... ανέβει όσον αφορά την προσέγγιση που φέρεται να έχει κάνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο νέος ιδιοκτήτης της Ιντερ προσφέρει 14 εκατ. ευρώ, αλλά οι "κόκκινοι Διάβολοι" δεν το συζητούν με λιγότερα από 18 εκατ. ευρώ (τον είχαν αγοράσει με 10 εκατ. από την Τσίβας Γκουαδαλαχάρα).

Ο Τσιτσαρίτο από την πλευρά του καλοβλέπει την εν λόγω μετακίνηση, καθώς οι Νερατζούρι του δίνουν όσα ακριβώς εισπράττει και τώρα (2,4 εκατ.), ενώ ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντέιβιντ Μόγιες (από τα 21 ματς που έχει παίξει σε όλες τις διοργανώσεις, στα 15 έχει μπει ως αλλαγή).

Πάντως ο Τοχίρ που ρωτήθηκε σχετικά, ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε σχετικά, λέγοντας πως: «είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν έχουμε μιλήσει μαζί του!»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ