2014-03-19 22:30:52
Φωτογραφία για Πάτρα: «Ο Κυρ Σιμιγδαλένιος» στην Αίγλη
Με την Θεατρική παράσταση «Ο Κυρ Σιμιγδαλένιος» αύριο (Πέμπτη 20 Μαρτίου) στις 7:30 μ.μ. στην Αίθουσα Αίγλη στον πολυχώρο Veso Mare ((και ΟΧΙ στο Θέατρο Λιθογραφείο, όπως είχε προγραμματιστεί), συνεχίζονται οι δράσεις της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Ο Μάρτης της Ισότητας των Φύλων». Οι δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, και Ένταξης Μεταναστών.

Ο «Κυρ Σιμιγδαλένιος», ένα από τα «επαναστατικότερα» παραδοσιακά παραμύθια, αφού τονίζει τη δύναμη της γυναικείας αποφασιστικότητας, είναι μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους θεατές, από τα παιδιά του νηπιαγωγείου «Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης- Κατερίνα Γεώρμα». Προλογίζει η Κωνσταντίνα Κότση, Ψυχολόγος Σύμβουλος.

«O Κυρ Σιμιγδαλένιος» ξετυλίγει την αλήθεια της πραγματικής και ανυπέρβλητης αγάπης που όταν ορίζει τη ψυχή…άνθρωπος όλα τα μπορεί.

Στην παράσταση, η οποία θα δοθεί ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, θα γίνει συγκέντρωση βιβλίων (σε καλή κατάσταση), για τα παιδιά και τις μητέρες τους, που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Πατρέων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ