2014-03-21 20:00:23
Φωτογραφία για ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ
Ο Εργοτέλης ενημέρωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο, Σάββατο, καθώς και για τις βραβεύσεις που θα γίνουν πριν από την έναρξη αυτού.

Στον Εργοτέλη συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο. Πριν από την έναρξη αυτού, οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου ενημέρωσαν πως θα βραβεύσουν τους Ντίνο Συγγενίδη και Μιχάλη Σκεπάρνη για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Κυριακή, 23/03/14, 19.30) η ΠΑΕ Εργοτέλης θα τιμήσει τους Ντίνο Συγγενίδη και Μιχάλη Σκεπάρνη για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά τους στο Σύλλογο.

Μέχρι αύριο τα εισιτήρια

Από εκεί και πέρα, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν ότι η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τους ερυθρόλευκους την Κυριακή θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο, Σάββατο, ενώ ανήμερα της αναμέτρησης θα είναι ανοιχτά από το πρωί τα εκδοτήρια του Παγκρητίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής (19.30) με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο από τα παρακάτω σημεία πώλησης.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου από τις 11.00 το πρωί.

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους τα κάτωθι.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΥΡΕΣ

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, εκτός από τη Θύρα 1 (20 ευρώ). Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη διατίθενται εισιτήρια στις Θύρες 19, 20, 1, 2 και για εκείνους της φιλοξενούμενης ομάδας στις Θύρες 9, 10, 11, 12, 13.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Γραφεία ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικ. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246) καθημερινά 09.00-21.00

Καταστήματα Forthnet Shop (Έβανς 16 τηλ. 2811103078 & Λ. 62 Μαρτύρων 41 τηλ. 2811107092)

Iraklion Bowling Center (Λ. Ικάρου και Εθνικής Αντιστάσεως, τηλ. 2810344414)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

1. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά αυστηρά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2002 κι έπειτα), τα οποία θα συνοδεύονται υποχρεωτικά από ενήλικα.

2. ΔΕΝ θα ισχύσουν «κάρτες ελευθέρας εισόδου», εκτός από εκείνες των εκπροσώπων των ΜΜΕ. Όποιος θεωρεί ότι δικαιούται να εισέλθει στο γήπεδο δωρεάν, καλείται να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ έγκαιρα ώστε να εξεταστεί το αίτημά του και να του χορηγηθεί πρόσκληση.

3. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε μέλη Σωμάτων Ασφαλείας με απλή επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας, εφόσον δεν θα βρίσκονται αποδεδειγμένα σε υπηρεσία.

4. Θα εκδοθεί ελάχιστος αριθμός προσκλήσεων (μόνο όσες προβλέπονται από τις διάφορες χορηγικές και άλλες συμβάσεις μας).

5. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος χωρίς εισιτήριο σε κανένα άτομο, εκτός όσων βρίσκονται σε υπηρεσία ή εργασία.

6. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να συνεργαστούν με τους υπευθύνους ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στις εισόδους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ