2014-03-31 23:52:54
Φωτογραφία για Πάτρα: Κανονικά θα λειτουργήσουν τα φαρμακεία - Η απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου
Η ανακοίνωση του φαρμακευτικού συλλόγου έχει ως εξής:

"Η Γ.Σ. του Φ.Σ. Αχαΐας, σε πλήρη απαρτία, αποφάσισε ομόφωνα να σταματήσει την απεργιακή κινητοποίηση ξεκινώντας κινητοποίηση με τα φαρμακεία σε λειτουργία.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Τα 292 φαρμακεία του συλλόγου θα μετατραπούν σε εκλογικά κέντρα από σήμερα έως τις Βουλευτικές εκλογές. Θα αναδείξουμε μέσα από τα φαρμακεία μας, πως η νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκεί η μνημονιακή κυβέρνηση, καταργεί το κοινωνικό κράτος, μετατρέπει το κοινωνικό αγαθό φάρμακο σε προϊόν καταναλωτισμού και εξυπηρετεί μόνον ολιγοπωλιακά συμφέροντα από τα οποία παίρνει εντολές.

2. Στα φαρμακεία του συλλόγου θα αναρτηθεί αφίσα με τα κόμματα και τα πρόσωπα σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, που στήριξαν με την ψήφο τους στη Βουλή την επιχειρούμενη κατάργηση του φαρμακευτικού επαγγέλματος και την προσπάθεια μετατροπής του επιστήμονα φαρμακοποιού σε υπάλληλο πολυεθνικών.

3. Το Δ.Σ. θα συνεδριάσει για να σχεδιάσει φυλλάδιο, ενώ θα προετοιμάσει τηλεοπτικά spot ενάντια στην συγκεκριμένη πολιτική. Με την πρακτική και τις ενέργειές μας θα απαγορεύσουμε στην πράξη την εφαρμογή του απαράδεκτου αυτού νομοσχεδίου.

4. Ο Φ.Σ. Αχαΐας θα συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων όλης της χώρας στις 9 Απριλίου."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ